Remade'in Renkli iPhone'ları Göz Kamaştırıyor

iPhone için çok daha fazla renk seçeneğiniz olsun ister miydiniz? Bu isteğinizi harika bir biçimde yerine getiren bir firma var!

iPhone'a renk katmak böyle olur

Apple'ın iPhone'lar için sunduğu renk seçeneği oldukça kısıtlı, bu yüzden bazı kullanıcılar sıkıcı renklerle yaşamak zorunda kalabiliyorlar. Ama eski bir iPhone'unuz varsa, Fransız firma Remade'in çözümü tam size göre olabilir.

Remade'in Renkli iPhone'ları Göz Kamaştırıyor
Görsel: Neowin

Apple'ın elden geçirip sattığı telefonlardan daha iyisini sunduğunu iddia eden Remade, yalnızca Apple telefonlarla çalışıyor. Telefonları parçalarına ayırıp, tekrar birleştirip daha ucuza satan firmanın hizmetlerinden biri, iPhone 6 ve iPhone 7 için güzel görünen renk seçenekleri sunmak.

Mağazasında iPhone 6 için çeşitli renk seçenekleri sunan firma, şimdi hem iPhone 6, hem de iPhone 7 için bir dizi yeni renk seçeneğini ortaya çıkardı. Remade'in renklendirdiği iPhone'lar, eskiyen telefona adeta hayat katıyor.

Remade telefonları basitçe boyayıp satmıyor. Telefonu parçalarına ayıran firma, alüminyumu ters anotlayarak dış katmanı ve rengi çıkarıyor. Bunun ardından telefon, koleksiyondaki yeni renkle tekrar anotlanıyor. Bu sürecin sonucunda seveceğiniz, harika bir görünüm ortaya çıkıyor. Süreç, Apple logosunu ve arkadaki her şeyi koruyor, yani telefonunuz sadece daha hoş bir görünüme kavuşuyor.

Firma bu işi sadece iPhone 6 ve iPhone 7 için yapıyor. Diğer modelleri işlememesinin nedeni ise yeterince talebin olmaması.

Okuyucu Yorumları