Renkli basıyor, deliyor ve zımbalıyor

Xerox’un A3 boyut yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 7400, ek bir ünite ile dokümanları kitapçık yapıyor, delgeç ve zımbalama makinası olarak kullanılabiliyor.

Renkli basıyor, deliyor ve zımbalıyor

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, ofislerde lazer yazıcı kullanımını teşvik etmek için en ileri teknolojiyi en uygun fiyatlarda piyasaya sürmeye devam ediyor. Xerox, gelişen ofis ürünleri gamına katılan, dakikada 36 sayfa renkli çıktı hızı olan Phaser 7400’ü kendi kategorisindeki en uygun fiyatla piyasaya sunuyor.

Xerox’un küçük ve orta ölçekli ofislere yönelik lazer yazıcısı Phaser 7400, Xerox’un piyasaya sunduğu sınıfının en hızlı ve en uygun fiyatlı renkli yazıcısı. Renkli A3 lazer yazıcısı Phaser 7400, SRA3 boyutuna kadar kağıtlara dakikada 40 sayfa siyah-beyaz, 36 sayfa da renkli çıktı alarak yüksek baskı kalitesinde renkli raporlar, hesap çizelgeleri, broşürler, müşteri sunumları gibi dokümanlar basabiliyor. Xerox Phaser 7400’ün bazı modellerinde standart olarak sunulan hard disk sayesinde, baskı işlerini kaydedip, istendiği zaman çıktı alınabilmesini veya tekrar basılmasına imkan veriyor.

Xerox Phaser 7400, delgeç ve zımbalama makinesi olarak da kullanılabiliyor. Phaser 7400 üzerine arzu edilirse eklenen bir ünite ile 1000 sayfaya kadar basılı dokümanlar delinebiliyor yada zımbalayabiliyor. Ayrıca Phaser ortadan kağıt kıvırma özelliği ile bastığı dokümanları kitapçık haline getirebiliyor. Phaser 7400, yüksek performansına rağmen düşük satın alma maliyeti ve düşük sayfa başı baskı maliyetleri ile kullanıcıların verimliliğini artırırken, ofis maliyetlerinin de azaltılmasına yardımcı oluyor.

Xerox Phaser 7400, çok uygun birim baskı maliyeti ile sadece 80 gr. kağıtlara değil, aynı zamanda 270 grama ulaşan ağırlıktaki kağıtlarla, 1.22 m. uzunluğundaki pankart tipi kağıtlara baskı yapabiliyor. Toplam 3000 sayfalık kağıt giriş kapasitesine ulaşabilen Phaser 7400’ün, 256 MB’dan başlayan yüksek belleği ve 800 Mhz hızında işlemcisi bulunuyor. Standart olarak Adobe? PostScirpt 3 ve PCL baskı dillerini sunan ve dakikada 36 sayfa renkli baskı yapabilen Phaser 7400, ilk sayfa renkli çıktıyı 13 saniyede veriyor. 1200 dpi baskı kalitesi ve geniş işletim sistemi desteği ile saniyeler içinde ağınızda kullanıma hazır hale geliyor.

Okuyucu Yorumları