Renkli Kartvizit Yazıcısı CANON CX350

Ofis ekipmanları ve çözümlerinin lider ismi CANON’un yeni yazıcısı CANON CX350, birkaç dakika içerisinde istenilen sayıda ve istenilen bilgileri içeren kartvizitler hazırlama imkanı sunuyor.

Renkli Kartvizit Yazıcısı CANON CX350

Kolay kullanım özelliği nedeniyle uzman bir operatör yardımı ya da bir ön hazırlık gerekmeden rahatlıkla kullanılabilen CANON CX350, dakikada 40 kartvizit basabiliyor. 600 dpi’lik yüksek çözünürlükte baskı kalitesi ile kullanıcılara altı ayrı renkte profesyonel sonuçlar sunan CANON CX350’de, her renk için farklı bir mürekkep haznesi bulunuyor. Böylece, kullanıcı renklerden birinin bitmesi halinde sadece boş olan mürekkep kartuşunu değiştirip, dolu olan kartuşları kullanmaya devam ederek düşük işletme maliyetiyle baskısını sürdürebiliyor.

Opsiyonel ağ bağlantısı sayesinde en yaygın şebekelere sahip ortamlara kolayca entegre edilebilen CANON CX350, birçok PC bilgisayar tarafından ortak kullanılabiliyor. USB 2.0 Hi –Speed arayüzü global üretimi güçlendiriyor. Geniş bir software program yelpazesini destekleyen CANON CX350, kişisel kartvizitleri oluştururken yaratıcılığı harekete geçirmeyi, eğlenceli ve esnek çözümlerden yararlanmayı da mümkün kılıyor. Güncel bilgilere sahip kartvizitlerin istenen zamanda ve istenen miktarda basılmasını sağlayan CANON CX350, özel CANON kağıtlarıyla karton kesimine gerek kalmadan kullanıma hazır kartvizitler sunuyor.

CANON CX350’nin kartvizit maliyetini düşürmek için en kolay ve etkili sistem olduğunu belirten Hesmak Genel Müdürü Sinan Ergin “Şirketler, sürekli olarak yeni kartvizitler bastırmak için yüksek maliyetler ödemek zorunda kalıyor. Personel değişiklikleri, görev değişimi, telefon numaraları ya da e-mail adreslerinde meydana gelen değişiklikler gibi nedenler yüzünden, kısa süre sonra işe yaramaz hale gelecek olan kartvizitleri sipariş etmek için devamlı surette para ve zaman harcıyoruz. Oysa CANON CX350 ile sadece birkaç dakika içerisinde dileğiniz sayıda ve dilediğiniz bilgileri içeren kartvizitler hazırlayabilirsiniz. Kartvizitlerinize kısa dönemli kampanyalarınıza ilişkin mesajlar ekleyebilir ya da özel bilgilerinizi ekleyerek kişiselleştirebilirsiniz. Kartvizit tüketiminin çok olduğu ya da personel sirkülasyonunun fazla olduğu sektörlerde, kullanım kolaylığı, sunduğu avantajlar ve yüksek baskı kalitesi nedeniyle CANON CX350’nin büyük beğeni göreceğine inanıyorum” dedi.

Okuyucu Yorumları