Walking Dead'in ana karakterlerin olan Rick Grimes, kendi dizisiyle geri dönüyor

Uzun zamandır beklenen Rick Grimes filmi için karar değişti: Yerine yine Rick'i merkeze koyan yeni bir Walking Dead TV mini dizisi geliyor.

Walking Dead'in Rick Grimes'ı, kendi dizisiyle dönüyor

Duyurulmasından üç buçuk yıl sonra, o zamandan beri içinde filmin ismi bile olmayan önemsiz bir fragmandan ibaret olan The Walking Dead'in geri dönüş filmi, nihayet açıklığa kavuşuyor. Eski yıldız Andrew Lincoln, Rick Grimes rolünde devam edecek. Ancak artık devam filmi değil, altı bölümlük bir mini dizi bekleniyor ve önümüzdeki yıl vizyona girecek.

Lincoln ve Michonne'u oynayan Danai Gurira, bu yılki San Diego Comic-Con'da The Walking Dead panelinin en sonunda sürpriz duyuruyu yaptı ve buna bir de resmi Twitter heabından yayınlanan yukarıdaki gönderi eşlik etti. Dizinin senaryosu konusunda çok fazla bilgi olmasa da, yapılan açıklama şöyle: “Bu dizi, değişen bir Dünya tarafından değiştirilen iki karakterin destansı bir aşk hikayesini sunuyor. Aralarında durdurulamayan bir güç tarafından konulmuş çok büyük bir mesafe var. Rick ve Michonne, ölülere karşı verilen bir savaş üzerine inşa edilmiş başka bir dünyaya atılıyor. Ve nihayetinde, yaşayanlara karşı da savaşmak zorunda kalıyorlar. Daha önce hiç tanımadıkları bir yerde ve durumda birbirlerini ve kim olduklarını bulabilecekler mi? Onlar düşman mı? Aşıklar mı? Kurbanlar mı? Birbirleri olmadan hayattalar mı – yoksa kendilerinin de Yürüyen Ölülerden olduğunu mu öğrenecekler?