RIM'den 3 milyon dolar ödüllü yarışma

RIM, 3 milyon dolar değerinde ödül dağıtacağı mobil uygulama yarışmasını başlattı. İşte şartlar...

RIM'den uygulama yarışması!

RIM, yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen 2011 BlackBerry Developer Challenge ve devamında yaptığı ilk yarışmadan sonra (BlackBerry Playbook için en iyi Flash/Air Mobil uygulaması) şimdi de ikinci yarışması olan BlackBerry Playbook ve BlackBerry 6 için "En Yenilikçi BlackBerry WebWorks™ uygulaması" başvurularını kabul etmeye başladı.

Geçen yılki ödüllerin değerini bu yıl iki katına çıkaran RIM, toplam 3 milyon Dolar değerinde ödül verecek. Bu doğrultuda, yarışmaya müracaat eden ilk 100 uygun başvuru sahibi uygulama geliştiriciyi farklı hediye paketleri bekliyor. Bunun yanı sıra yarışmayı birinci ve ikinci olarak tamamlayanları ve bölge birincilerini de çeşitli ödüller bekliyor.

Research In Motion Türkiye Yönetici Direktörü Alexandra Zagury konuyla ilgili olarak "Türk uygulama geliştiricileri hızla artıyor ve BlackBerry platformu için uygulama geliştirmek onlara bir gecede dünya çapında tanınma fırsatı veriyor. Bu yarışma Türk uygulama geliştiricilerinin yaratıcılıklarını dünya sahnesinde göstermeleri ve ödül kazanmaları için çok büyük bir fırsat sunuyor" dedi.

Dünya çapındaki tüm uygulama geliştiricilere açık olan yarışmaya 9 Mayıs 2011 – 26 Ağustos 2011 tarihleri arasında başvuru yapılabiliyor. Jüri üyeleri uygulamaları kalite, görsellik, kullanıcı deneyimi, yaratıcılık ve inovasyon başlıkları altında değenlendirecek. Son değerlendirme ise Research In Motion Limited ve BlackBerry Partners Fund tarafından belirlenmiş jüri üyeleri tarafından oluşturulmuş bir panelle 30 Eylül 2011 tarihinde 6:00 pm, EST saatiyle, gerçekleşecek. 2011 BlackBerry Partners Fund Developer Challenge'ın kazananları ise 18-20 Ekim 2011 tarihleri arasında San Francisco'da yapılacak 2011 BlackBerry Developer Konferansı'nda (DEVCON) duyurulacak.

Katılma şartları, tarihler ve bağlantılar

Katılma şartları, tarihler ve bağlantılar

Yarışma çerçevesinde Büyük Ödül'ün yanı sıra her bölgenin birinci ve ikincisinin de yer aldığı uygulama geliştiricilere toplam 12 ödül verilecek.

Katılımcılar BlackBerry Partners Developer Challenge yarışmalarına hem yeni hem de daha önceden geliştirdikleri uygulamaları ile katılabiliyor. Challenge'a katılmak için, her yarışmanın kendine ait başvuru formunun doldurulması ve aşağıda belirtilen tarihlerde teslim edilmesi gerekiyor.

BlackBerry PlayBook ve BlackBerry 6 için geliştirilen en yenilikçi BlackBerry WebWorks uygulaması – 9 Mayıs 2011 – 26 Ağustos 2011 tarihleri arasında yapılabilecek.
BBM Social Platform kullanarak geliştirilen En Bağımlılık yapan sosyal uygulama – 2011 yaz sonuna kadar teslim edilebilecek.

BlackBerry Partners Fund Developer Challenge'da gerçekleşecek bütün yarışmalara başvuru yapmak isteyen uygulama geliştiricileri http://www.blackberrypartnersfund.com/submission sayfasını ziyaret edebilir. Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için http://www.blackberrypartnersfund.com/challenge sayfasını ziyaret ediniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları