Robot organizasyonu sizi çağırıyor!

Uluslararası platforma çıkmaya hazırlanan büyük "robot organizasyonu", işte burada yapılacak!

Robotlar sizi bekliyor!

Türkiye'nin en önemli robotik organizasyonlarından İTÜ Robot Olimpiyatları (İTÜRO), 12- 13- 14 Nisan 2012 tarihlerinde İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

İTÜ Kontrol ve Otomasyon Kulübü(OTOKON) tarafından düzenlenen İTÜRO, artan katılımcı kitlesinden ve ülkedeki robotik çalışmalarının gelişiminden güç alarak bu yıl uluslar arası platforma çıkmaya hazırlanıyor.

İTÜRO, içerdiği Mini Sumo, Çizgi İzleyen, Süpürge, Yangın Söndüren, Kendini Dengeleyen Robot, Serbest Kategori ve Labirent kategorileri ile her seviyeden yarışmacının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kategori kurallarının güncellenmesi ile yarışmaların heyecan dozu arttırılmış ve yarışmacıların daha iddialı seviyede yarışmalarına ortam hazırlanmış.

Yarışmalar yanında yurt içi ve yurt dışından gelen alanında uzman akademisyen ve sanayi temsilcileri ile öğrencileri buluşturma amaçlı gerçekleştirdiği panel, seminer ve söyleşilerde konuklarına yeni bir bakış kazandırmayı da vaat ediyor. Öğrenci, akademisyen ve sanayiden temsilcileri bir araya getirerek üniversitelerde üretilen bilginin sanayide kullanımına dair somut çözümler üretilmesi planlanıyor.

İTÜRO 2012 yarışmacı kayıtları açıldı

İTÜRO'nun yarışmacı kayıtları İTÜRO internet sitesi www.ituro.org üzerinden yapılabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları