Robot oyuncaklardan güzel hareketler

Star Wars: Clone Wars'dan fırlama bu robot, öldürmek için değil, oyun oynamak için!

Vızır vızır bir robot!

Robotları ve oyunları seven bir grup girişimcinin kurduğu Robonica adlı yeni bir şirket, oyunları ve oyuncakları yepyeni bir seviyeye taşımaya hazırlanıyor. "Robotik oyunların yükselişi" sloganıyla yola çıkan firma, 2009'un sonbaharında pek çok farklı çeşitte robot oyuncaklarını piyasaya sürecek. Firma özellikle Roboni adını verdikleri, çift tekerlekli, tamamen programlanabilir eğlence robotuna son derece güveniyor.

Üzerinde 16 farklı algılayıcı bulan Roboni, radyo frekansıyla çalışan uzaktan kumandası sayesinde kontrol edilebiliyor. Beraberinde özel oyun alanları kurmak üzere 6 farklı oyun ile birlikte satılacak olan Roboni oyunculara hep tek başlarına, hem de arkadaşlarıyla beraber oldukça keyifli saatler vaat ediyor. Robotunuzu özel PC yazılımının ara birimi ile kendiniz istediğiniz gibi programlayabilecek ve online olarak puanlarınızı arkadaşlarınız ile karşılaştırabileceksiniz.

Buraya kadar her şey güzel ama bu cihazın Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. O yüzden şimdiden çok sevinmemekte fayda var.

Okuyucu Yorumları