Rocky Eldivenlerini Asmaya Hazır!

Aktör Sylvester Stallone, Rocky karakterinin artık eldivenlerini asmaya hazır olduğunu söyledi.

Rocky'den duygusal veda

Sylvester Stallone'un çarşamba günü yayınladığı duygusal bir videoya göre Rocky, "muhtemelen" emekliye ayrılıyor. Perşembe sabahı itibariyle video, Instagram'da 820.000 kişi tarafından izlendi. Videoda Stallone ve Rocky film serisinde Apollo Creed'in oğlunu oynayan Michael B. Jordan bir ateşin çevresinde duruyorlar ve Stallone, emekliye ayrılma demecine benzeyen bir konuşma yapıyor.

Stallone, aslında Rocky serisinin 2006 yılında sona erdiğini düşündüğünü, ancak Johnson ile tanışmasının ardından efsanenin devam planlarının başladığını belirtiyor. Creed 2, bu ay yayımlanarak, 2016 yılında yeni karakterler tanıtan Creed'e devam rolünü üstlenmişti.

Stallone, Rocky efsanesinin yeni nesle geçiş yaptığını belirtilirken, "Yeni problemler. Yeni maceralar. Ve daha mutlu olamazdım çünkü ben, hikayemin anlatılmasıyla beraber geriye çekilirken, izleyiciler için, yeni nesil için açılan tamamen yeni bir dünya var" cümlelerini kuruyor. Daha sonra Jordan'a sarılarak artık meşaleyi taşıma sırasının onda olduğunu söylüyor.

Stallone, Rocky'nin ölmeyerek yeni nesillerde yaşamaya devam edeceğini söylerken, kurduğu cümleler son cümleler gibi gözükse de, gelecekteki Creed filmlerinde Rocky'nin gözükme ihtimali hala bulunuyor. Hatta serinin dördüncü filmindeki rakibi Ivan Drago'yu oynayan Dolph Lundgren de Rocky'nin emeklilik için hazır olduğunu düşünmüyor.

Ancak Rocky eldivenlerini asmaya hazır olsa da, bir başka efsanevi karakter henüz ekranları terk etmeye hazır değil. Stallone'un söylediğine göre John Rambo karakteri Rambo 5 ile kovboyluk yapmaya başlayacak...

Okuyucu Yorumları