Roswell'in UFO'su çalındı...

1947 yılında bir UFO'nun düştüğü iddia edilen yerde, şimdi de "çalınan UFO" krizi yaşanıyor!

UFO'yu da çaldılar!

Roswell, 1947 yılında bir UFO'nun düştüğü iddia edilen, ünlü bir bölge olarak biliniyor. Bu kasaba, ününden de yararlanarak, her yıl UFO festivali düzenliyor ve popüler bir turist ziyaret alanı olan Uluslararası UFO Müze ve Araştırma Merkezi'ne sahip.

Bu UFO müzesinin dışında da binanın köşesine tutunmuş sahte bir uçan daire bulunmakta. Ancak geçtiğimiz yıl yaşanan bir kar fırtınası bu daireyi tutunduğu konumdan koparmıştı ve müze çalışanları, uçan daireyi binanın arkasındaki bir tentenin altına yerleştirerek tamir zamanına kadar saklamayı hedeflemişlerdi. Şimdi ise bu uçan daire, gizemli bir şekilde kaybolmuş durumda.

Roswell Polis Teşkilatı, Facebook üzerinde yayınladığı "Dikkat edin: Kayıp uzay gemisi" mesajı ile yardım isteğini duyurdu. Anlaşıldığı kadarıyla hırsızlar, bir hafta sonu gecesi uçan daireyi kaçırmış durumda. Polisin söylediğine göre kamera görüntüleri, üç şüphelinin kırmızı bir kamyonet ile uçan daireyi kaçırdıklarını göstermekte.

UFO'yu saklamak ise oldukça zor olmalı. Fiberglass, metal ve paslanmaz çelikten üretilmiş olan UFO, kaçırıldığı kamyonetten daha geniş bir boyuta sahip. Fırtınanın sonrasında uçan daire tamir edilmişti ve binanın köşesine yerleştirilmeyi bekliyordu.

Bu arada Facebook yorumları polise yardımcı oluyor. Yardımsever bir kişi "Kuzey Amerika'ya karşı hava aracı, füze veya uzay araçları ile saldırıları fark etmek, onaylamak ve uyarmak" amacını taşıyan NORAD ile iletişime geçilmesini öneriyor.

Bir başka Facebook kullanıcısı ise, 1947 uzaylılarının gemileri için geri gelmiş olabileceklerini iddia ediyor. Bir kişi de kayıp parçanın bir uçan daire değil, aslında bir hava balonu olduğu konusunda ısrarlı.

Umarız Roswell'in sahteUFO sorunu, olay çok büyümeden yakın zamanda çözülür...

Okuyucu Yorumları