rOtring 800+, bir kalemden fazlası

rOtring 800+ ile hibrit teknolojisi kaleminizin ucunda.

Bu kalem bir başka

rOtring 800'ün teknik evrimi olarak tanımlanan 800+, iki ucu bir arada sunan teknolojisi ile tasarımcıların ve sanatçıların hayatını kolaylaştırıyor. Kağıt ve dokunmatik ekranı "çevir / bas" sistemi aracılığıyla bir araya getiren hibrit ürün 800+, yüksek seviyede tutarlılık, kontrol ve hız gerektiren durumlarda yüksek kullanıcı deneyimi yaşatıyor. rOtring 800+, yumuşak ucu sayesinde tüm kapasitif dokunmatik ekranlarla uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor.

Ergonomik metal gövdesi ideal ağırlık dengesini sağlarken, altıgen gövde özelliği yorulmadan uygulama imkanı veriyor. Kırılmaları önleyen pirinçten yapılmış sabit kılavuz manşonu ile donatılan 800+, bu manşon sayesinde hassasiyet gerektiren çizimlerde tasarımcının sayfa görüşünü de etkilemiyor. 800+, düşünceyi sanatçının kalemini alıp taslak çizmeye başladığı anda eyleme döküyor.

rOtring 800+'ın gümüş ve siyah renk seçenekleri çok yakında İstinye Park AVM, Kanyon, Akasya AVM, Akmerkez, Forum İstanbul, Nişantaşı, Bağdat Caddesi, İzmir Bornova Forum içindeki D&R, Nezih, NT, Panel, Office 1 mağazalarında satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları