Ruh halinize uygun şarkılar!

Eğer ücretsiz olarak ruh halinize uygun şarkılar dinlemeyi seviyorsanız işte güzel bir alternatif

Keyfinize göre şarkılar!

Özellikle bilgisayar başında uzun zamanlar geçiren kullanıcılar için internet radyoları büyük bir nimet. Ücretsiz olarak on binlerce şarkı dinlemenize olanak veren internet radyolarının en başarılı örneklerinden biri Ercan Yaris'in Fizy.com'u. Fizy.com'da şu an için beta olarak uygulanmaya başlanan "mood" yani ruh halinize göre rastgele şarkı dinleme özelliği ise büyük ilgi çekiyor.

Bu konuda diğer başarılı bir alternatif ise Stereomood. Tamamen mood özelliği üzerine kurgulanmış olan bu web uygulaması, size aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok farklı mood sunuyor. Pazar sabahı, parti zamanı veya arkadaşlarla akşam yemeği gibi isimlerle etiketlenmiş olan bu mood şarkı listeleri arasında hızla istediğinize geçiş yapmak veya durdurup daha sonra dinlemeye devam etmek mümkün. Şarkıları favori listenize eklemeyi tercih ederseniz ise siteye üye olmanız gerekiyor.

Doğal olarak Streomood'daki şarkıları bilgisayarınıza indiremiyorsunuz ama yine de canınız internetten müzik dinlemek istediğinde tek yapmanız Stereomood 'u ziyaret edip ruh halinize uygun bir etiket seçerek dinlemeye başlamak.

Okuyucu Yorumları