Ryse: Son of Rome, 4K çözünürlüğüyle PC'de!

Crytek'in ödüllü oyunu Ryse: Son of Rome, 4K çözünürlüğüyle PC'ye geliyor!

Ryse: Son of Rome, PC'de!

Ryse: Son of Rome bu sonbaharda PC'ye çıkıyor. Crytek, oyunu dijital kanallarda yayınlarken aynı zamanda Deep Silver ile yaptığı ortak yayıncılık anlaşması sonucu oyunun kutulu versiyonu da raflarda yerini alacak. Ryse'ın PC versiyonu, ayrıca oyunun ilk çıkışından beri piyasaya sürülen dört DLC paketini de içerecek.

Crytek İş Geliştirme Direktörü Carl Jones: "Ryse deneyimini 4K çözünürlük desteği ile PC'ye getiriyoruz. 4K çözünürlük PC oyuncuları için grafik kalitesi anlamında bambaşka bir atılım ve Ryse PC oyunlarında kullanılan teknolojinin gelebileceği en uç noktayı göstermek adına en uygun ortamı sunuyor. Şu an PC oyuncularının sahip olduğu üst düzey donanım sayesinde, takımımıza CRYENGINE'in gerçekte neler başarabileceğini kaliteden ödün vermeden gösterme fırsatı sunduk. Bu yıl ve muhtemelen önümüzdeki dönemde Ryse, PC grafik performans testlerinin vazgeçilmez oyunu olacak. Oyuncularımız Ryse PC versiyonunu talep etti ve biz de oyunu en iyi kalitede sunmak adına gerekli olan teknolojimizi ve gücümüzü ortaya koyduk" dedi.

Ryse PC versiyonu, oyunun ilk çıkışıyla birlikte DLC olarak piyasaya sürülen tüm içeriği kapsayacak: İki karakter kostüm ve 2 Arena haritasını içeren The Colosseum Pack, yeni karakter kostümü, 4 Arena haritası ve yeni Survival modunu içeren Mars' Chosen Pack, iki karakter kostümü, 2 Arena haritası ve bir ekstra Survival modunu içeren The Duel of Fates Pack, üç yeni Arena haritası, 2 Survival haritası ve 5 adet tek kişilik Arena haritası içeren The Morituri Pack. Son olarak, PC oyuncuları oyunun özel sürümünde gelen, The Ruins çok oyunculu haritasına ve "Legionnaire's Trust" kılıcına anında erişebilecek.

Okuyucu Yorumları