S III'ü unutun, ona bakın!

Galaxy S III'ü bekleyenlere kötü bir haberimiz var. Ama yanında iyi bir haber de var...

S III'ü unutun, ona bakın!

Burak Öztürk

Yeni bir söylentiye göre Samsung MWC'de Galaxy S III'ü tanıtmayacak. Ama konuşulanlar, Samsung'un yine de bir bombası olacağı yönünde: 2GHz çift çekirdekli yeni Galaxy Tab!

İlk duyumları Aralık ayında almaya başladığımız cihazın 11,6 inç'lik ekranında 2.560x1.600 gibi inanılmaz bir çözünürlük olması ve şu an piyasadaki tüm işlemcilerden hızlı olan Samsung'un Exynos 5250 2GHz'lik işlemcisini kullanması bekleniyor.

Android And Me, CES Las Vegas'ta bu cihazın bir prototipinin fotoğraflarını yakaladığını iddia etmiş ve sitesinde yayınlamıştı. Daha sonra, Samsung'un ricasıyla o fotoğraflar siteden kaldırılmıştı. Ama cihaz hakkında yine de Android 4.0 Ice Cream Sandwich'le çalıştığı ve 10 inç'ten büyük olduğu gibi bilgileri okuyucularıyla paylaşmayı sürdürmüştü.

Samsung'un Galaxy Tab 11.6'sının MWC'de tanıtılacağını öne süren Alman sitesi TabTech.de, Galaxy Note'ta kullanıma sunulan S-Pen teknolojisinin yeni Tab'de de olacağını öne sürüyor. Resimde görmüş olduğunuz cihaz da, site tarafından çizilen bir tahmni tasarım. Yeni Tab, siteye göre 16GB, 32GB ve 64 GB olarak üç model olarak piyasaya çıkacak.

Okuyucu Yorumları