Sadece Google mı? Hepsinde birden arayın!

Google, Bing, Yahoo... Hangisinde arayacağınıza karar veremiyorsanız, bu sitede hepsi sizi bekliyor.

Hepsinde birden arayın!

İnternette aradığımız içeriği arama motorları sayesinde buluyoruz. Bu arama motoru teknolojileri, devamlı içerik ile dolan internette en büyük bilgiye erişim kaynağı haline geldi.

Öyle ki, Google gibi hizmetlere alışan kullanıcılar, bunlar olmadan internet tarayıcı bile kullanamıyor. Ancak bilgi, görsel, video, ürün fiyatı ve haber aramakta bir tek Google kullanılmıyor.

Ask ve Yahoo gibi arama motorları da çeşitli konularda yapılan aramalara son derece başarılı sonuçlar sunuyor, cevapları ekrana getiriyor. Bing'in görsel arama özelliği, Google'dan farklı sonuçlar bulup çıkartabiliyor.

Gerçekten bir konuda aradığını bulmak için uğraşan bir kullanıcı, aramasını birden fazla motorda gerçekleştiriyor. Bunun en kolay yolu ise ayrı ayrı sekmeler açmak yerine, Favitt kullanmak...

YouTube, Amazon, Wikipedia...

YouTube, Amazon, Wikipedia...
Sol taraftan hızla değiştirmek mümkün

Sadece arama motorları da değil, Last.Fm, YouTube, Amazon, Wikipedia gibi kaynaklarda müzik, kitap, bilgi aramak, Favitt ile daha kolay.

Üstelik arama sonuçlarını ve Favitt'i istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. arkaplan resminden mi sıkıldınız? Değiştirin! Favitt, kullanıcıların anasayfası olmak için gerçekten çalışmış.

Üstelik bütün bu arama seçenekleri seçenekleri, şık ve kullanışlı bir sayfa tasarımı içerisine başarıyla yerleştirilmiş durumda.

Aç, kapa, dolaş yapmadan aynı sayfadan hızlı bir şekilde özel aramalar yapabilmek gerçekten de yararlı...

Her yere hızlı erişim ve özelleştirme

Her yere hızlı erişim ve özelleştirme
Paylaşmak, arkaplanı değiştirmek ve daha da özelleştirmek mümkün

Google News, Twitter, Digg ya da Yahoo Answers gibi sorulara cevap sunmayı hedefleyen sitelerde arama yapmak çok hızlı.

Arama kutusunda standart olarak yer alan 5 sekmeye daha fazlasını ilave etmek oldukça kolay.

Üstelik bulunan arama sonuçlarını alt kısımda yer alan bağlantı tuşları sayesinde hızla Facebook, Twitter vb sitelerde paylaşmak mümkün.

Favitt'te bir hesap açarsanız ana sayfanıza yer imleri ekleyebiliyorsunuz. Bu sayede Favitt'te gezerken tek tıklama ile Facebook'a gidip, başka işaretli siteleri gezip tekrar geri dönebiliyor; tek pencere içerisinde pek çok şey yapabiliyorsunuz. Sonuçta Favitt, sevenler için ev gibi bir anasayfa haline geliyor.

Bağlantı: Favitt

Okuyucu Yorumları