"Saf Android klavyesi" Play Store'da!

Android'li telefon kullananlar... Hep hayalini kurduğunuz şey, artık Play Store'da sizleri bekliyor!

"Saf klavye" Play Store'da!

Üreticiler tarafından değişime uğratılan Android işletim sistemli akıllı telefon kullanıcılarının yaptıkları ilk şeylerden biri, Google Play Store'a bağlanarak kullanışlı bir klavye edinmek oluyor. Bu noktada en çok tercih edilenler ise genellikle SwiftKey ve Swype isimli uygulamalar. Ama artık bu durum değişiyor.

Google Play Store'da yerini alan yeni seçeneği sunan Google'ın ta kendisi. Android 4.0 ve üstü işletim sistemlerine sahip kullanıcıların faydalanabildiği klavyenin, "Nexus tarzı bir deneyim" sunduğu söyleniyor. Yeni klavyede, pek çok kullanıcının alıştığı ve memnun olduğu "swipe-to-text" özelliği de bulunuyor. Ancak Google bu özelliğe burada "gesture typing" adını vermiş. Uygulamada ayrıca ses tanıma, kelime tahmin ve tamamlama seçenekleri ve 26 farklı dilde sözlük desteği de bulunacak.

Eğer Nexus'daki stok klavyeyi görüp beğendiyseniz ve telefonunuzun klavyesinden memnun değilseniz bizzat Google'ın sunduğu bu "saf" alternatife mutlaka göz atmalısınız. Uygulamayı Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları