Safari alternatifi 5 harika tarayıcı!

iPhone'un standart tarayıcısı Safari'den sıkıldınız mı? İşte onun yerini alabilecek 5 iyi alternatif

iPhone'a 5 çok iyi tarayıcı!

iPhone veya iPad kullanıyorsanız, web tarayıcısı olarak muhtemelen Safari çoğu ihtiyacınızı karşılıyordur. Yine de Apple'ın işletim sistemine sahip olmanız, farklı tarayıcı kullanamayacağınız anlamına gelmiyor. İşte iOS'taki Safari'yi sevmeyenler için onun eksikliklerini dolduran birkaç harika web tarayıcısı.

Google Chrome (ücretsiz)

Chrome, şüphesiz iOS'taki mobil web tarayıcılarının başında geliyor. Tarayıcının en önemli özelliği, Google hesabınız yoluyla yer imlerinizi, parolalarınızı, geçmişinizi ve geri kalan neredeyse tüm tarayıcı verilerini cihazlarınız arasında eşitleyebilmesi.

Sınırsız sekme açabilme, kaldığınız yerden farklı cihazlarda devam edebilme, anında arama, gizli gezinti modu, Chrome'un önemli artıları arasında.

Atomic (1 dolar)

Atomic, bir mobil tarayıcıdan bekleyeceğiniz neredeyse tüm özelliklere sahip. Geçmişinizi, çerezleri ve fazlasını rahatlıkla temizleyebilir, hatta bunu tarayıcıdan çıktığınızda otomatik olarak gerçekleştirebilirsiniz. Sekmeli gezintiyi destekleyen Atomic, sayfaları tam ekran görüntülemenize de izin veriyor. Özelleştirme seçenekleri son derece geniş olan tarayıcının kullanımı da çok kolay.

Perfect Web Browser, 360 Browser ve fazlası!

Perfect Web Browser, 360 Browser ve fazlası!
Perfect Web Browser

Perfect Web Browser (1 dolar)

Perfect Web Browser, Atomic'e benzer bir arayüze sahip ve size iPhone'unuzda masaüstü deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Tarayıcı, iPad'in geniş ekranında bunu tabi ki daha iyi yapıyor.

360 Browser (1 dolar)

Tarayıcının arayüzü, birçok gezinti kısayoluyla dolu olmasıyla dikkat çekiyor. Flash desteğiyle öne çıkan 360 Browser, Firefox Sync desteği sayesinde yer imlerinizi, sekmelerinizi ve parolalarınızı eşitleyebiliyor.

Meteoric Download Manager

Meteoric Download Manager, bir web tarayıcısı olarak tanıtılmasa da tarayıcı işlevini görüyor. Tarayıcı size bir masaüstü deneyimi sunmasa da sıkça dosya indiriyorsanız, indirmelerinizi yönetmeniz için harika bir araç.

Okuyucu Yorumları