Sahada olan sahada kalmasın!

Logaritma Bilişim'in geliştirmiş olduğu akillisaha.com projesi ile halı sahalar akıllanıyor.

Sahalar akıllanıyor!

Logaritma Bilişim'in iki genç girişimcisi tarafından geliştirilip hayata geçirilen akillisaha.com projesi, erkeklerin tutkunu olduğu halı saha maçlarını farklı bir boyuta taşıyor. Futbol severlerin en büyük eğlencesi halı saha maçlarında; yaşanılan pozisyonlar, atılan ya da kaçırılan goller artık akillisaha.com sitesinden izlenebilecek.

Bu gölü herkes görmeli

Top analizi temelinde geliştirilen sistem halı sahalarda oynadığınız maçı kayıt altına alarak önemli pozisyonları ve golleri maç sonunda izlemenizi sağlıyor. Özel üretim kameralar sayesinde maç boyunca kayıt ve takip yapan yazılım, maç sonunda otomatik olarak topa vuruş analizlerini kapsayan algoritmalar sayesinde bir özet hazırlıyor. Halı sahalara kurulan sistem iki kamera ve bulut teknolojisinin yanında özel bir yazılımdan oluşuyor. Top hareketlerini analiz eden bu yazılım sayesinde kayıt edilen ve algoritmalara göre maçın kısa bir özetini çıkartan sistem sayesinde maç sonunda gollerinizi ve önemli pozisyonları izleyebiliyorsunuz.

Oyna, izle, paylaş

Oyuncuların maç bitiminden itibaren en geç 24 saat içinde izleyebileceği bu özette siz de attığınız golleri akillisaha.com sitesinden takip edebilir, sosyal medyada paylaşıp çevrenize yeteneğinizi gösterebilir ya da eğlendiğiniz saatlerin birer anı olarak saklanmasını sağlayabilirsiniz. Keyifli geçen karşılaşma sonunda oyun sırasında yaşanan önemli pozisyonları izleyebilir, sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Türkiye'de şimdilik 24 aktif akıllı saha bulunuyor. Siz de size en yakın akıllı sahayı akillisaha.com sitesinde bulun, herkese yeteneklerinizi izletin.

Okuyucu Yorumları