Şahan Gökbakar'dan Facebook için şok sözler

Bu sözler kavgada söylenmez: Şahan Gökbakar Facebook gibi siteleri öyle bir yerden yere vurdu ki!

Recep İvedik patladı!

Ünlü komedyen, bu tarz sitelerin antisosyal abazanlar ve ameleler için olduğunu savundu... İşte Şahan Gökbakar'ın şok eden sözleri:

Hepsi antisosyal abazan
Bu siteler niye bu kadar popüler, abazanlıktan! Ne diyeyim yani... Hepsi de antisosyal abazanlar işte. Benim etrafımda da çok arkadaşım var "Bakalım yeni balıklar gelmiş mi, kız düşmüş mü?" diye o siteleri dolaşan! Bu ne ya? O sitelerde eski arkadaşlarını buluyormuş insanlar... Aman ne bulacağım ilkokul arkadaşlarımı, hepsi sümüklü çocuklardı. Kafasını yardığım eski arkadaşımı ne diye arayıp bulayım, niye kendimi hatırlatayım da çocuk yeniden benim peşime düşsün!

Bu siteler evlilik yıkar
O sitelere üye olanların arkadaş listelerinde 400'e yakın isim var. Gerçekçi mi bu? ınsanların 350-400 tane arkadaşı olamaz ki... Bu insana özgü bir şey değil yani. Başka bir sıfatın varsa olur, ama insan sıfatın varsa olmaz! Bu siteler modern buluşma noktaları bana kalırsa. Tehlikeli de aynı zamanda... Kişiyi aldatmaya da iter, evlilik de yıkar. Rezalet bir şey işte... Bir de hakikaten bu siteler amele kaynıyor.

Hürriyet

Okuyucu Yorumları