Sahibinden.com büyüyor!

Online ticaret dünyasının gelişmesi için bir hareket de sahibinden.com'dan geldi...

Sahibinden.com büyüyor!

E-ticaret sektörünün önde gelen isimlerinden sahibinden.com Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği TÜBİSAD'ın üyesi oldu. Aynı zamanda sahibinden.com Genel Müdürü Burak Ertaş TÜBİSAD Yönetim Kurulu'nda önümüzdeki dönemde görev alıyor.

Haziran 2010 itibariyle başlayan sahibinden.com'un TÜBİSAD üyeliği ilgili olarak Burak Ertaş, e-ticaret sektörünü ilgilendiren konularda aktif rol alabilmek adına TÜBİSAD gibi etkin bir kuruluşun üyesi olmanın kendileri için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Ertaş "TÜBİSAD üyeliğiyle amacımız e-ticaret sektörünün öncü firması olarak bilişim dünyasının gelişimine katkıda bulunmaktır. Ayrıca sektörümüzle ilgili düzenlemelerde karar vericilerle iletişim içerisinde hareket etmenin hızla büyüyen Türk e-ticaret sektörünün gelişmesine yardımcı olacağına inanıyoruz. TÜBİSAD çalışmaları çerçevesinde öncelikli olarak Türkiye'deki e-ticaretin ve dijital medyanın geliştirilmesi, KOBİ'lerin düşük maliyetlerle etkin geri dönüşler alınan online satış ve pazarlama dünyasında daha fazla yer alması gibi konularda etkin faaliyet göstereceğiz" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları