Sahibinden.com iPhone uygulamasına yoğun ilgi

Sahibinden.com'un iPhone uygulaması dünyanın dört bir tarafında yoğun ilgi gördü. İşte rakamlar

5 kıtada kullanılıyor

18 Şubat tarihinde kullanıcılara sunulan sahibinden.com'un iPhone uygulaması ilgi görmeye devam ediyor. Türkiye Appstore'da haftalarca en çok indirilen iPhone uygulaması olan ve ilk 20'de yer almaya devam eden uygulama, geçtiğimiz hafta 100.000 kullanıcı sayısını geçerek büyük bir başarıya imza attı.

Kullanıcı bilgilerine bakılarak yapılan değerlendirmede Türkiye dışındaki ülkelerde de tercih edilen uygulamanın tüm dünyadan kullanıcıların ilgisini çektiği bildirildi. Uygulamayı Amerika Birleşik Devletleri'nden 3.845, Avrupa'dan 1.593, İngiltere'den 402, Avustralya'dan 69 ve Kanada'dan 72 farklı kullanıcı tercih etti.

Kamboçya'dan Peru'ya 5 kıtada kullanım

Ayrıca Pakistan, Kosta Rika, Endonezya, Vietnam, Japonya, Senegal, Etiyopya, Mozambik, Kenya, Şili, Peru, Kolombiya, Vietnam, Kamboçya, Arjantin, Uruguay, Malezya, Ürdün, Umman, Katar, Bahreyn, Türkî Cumhuriyetler, Yeni Zelanda gibi ülkelerdeki kullanıcıların da kullandığı sahibinden.com iPhone uygulaması tüm dünyada 5 kıtaya yayılmış durumda.

comScore Kasım 2010 verilerine göre ortalama 13,9 dakika ile en çok zaman geçirilen site olan sahibinden.com'un sunduğu yeni iPhone uygulaması sayesinde kullanıcılar 2 milyonu aşkın ilan arasında kolaylıkla arama yapıp, ilan detaylarına ulaşabiliyor ve bu ilanların fotoğraflarını gezinme imkanı bulabiliyorlar. Ayrıca kullanıcılar yaptıkları işlemleri, gönderdikleri ve aldıkları mesajları, favori ilanlarını ve favori aramalarını cep telefonlarından kolayca yönetebiliyor ve telefon numaralarına tıklayarak ilan sahiplerini arayabiliyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları