Saints Row, Sürprizlerle Geri Dönmeye Hazır! İşte Saints Row Çıkış Tarihi

Çok uzun bir süredir devam eden popüler açık dünya oyun serisi Saints Row geri dönüyor. Yeni Saints Row hakkında açıklananlar ve ilk tanıtım videosu haberimizde...

Saints Row geri dönüyor

Deep Silver ve Volition, Gamescom canlı yayında, açık dünya aksiyon serisi Saints Row'un yeni oyunun duyurdu. Yeni Saints Row'da kurgusal Santo Ileso şehrinde dolaşan üç ana çete bizleri karşılıyor: Los Panteros, The Idols ve Marshall. Bu çeteler doğal olarak güç için savaşıyor.

Volition, yeni Saints Row hakkında şunları söylüyor: "Şimdiye kadar yaratılmış en büyük ve en iyi Saints Row oyun alanını deneyimlemeye hazır olun!"

Geliştirici, oyuncuların ana karakterleri Boss'u yaratmalarına izin vermek için şimdiye kadarki en kapsamlı araçları vaat ediyor; yani karakter özelleştirmesi büyük yeniliklerle geri dönüyor. Co-op oyun modu da onaylanmış durumda, ancak kaç oyuncu olacağı henüz belli değil.

Son ana oyun olan Saints Row IV, sekiz yıl önce piyasaya sürülmüştü. 2015'te piyasaya sürülen ve bağımsız bir genişleme olan Gat Out of Hell, ardından 2017'de bir spin-off aksiyon oyunu olan Agents of Mayhem geldi. Bu arada, Saints Row: The Third'ün remaster'ı da geçen yıl çıktı.

Saints Row, 25 Şubat 2022'de PC, Xbox One, Xbox Series X-S, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için yayınlanacak. PC sürümü, lansman sırasında Epic Games Store'a özel olacak. Oyunun tanıtım videosunu hemen aşağıda izleyebilirsiniz...

Okuyucu Yorumları