Şampiyonu siz belirleyin!

Dört büyüklerin web siteleri yarışıyor! CHIP Online, 4 büyüklerin web sitelerini mercek altına aldı.

İnternetin şampiyonu kim?

Futbol dendiğinde ülkemizin neresinde olursanız olun, akıllara 4 büyük takım gelir her zaman: Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor.

Geçmişi büyük başarılarla dolu olan bu 4 dev takımın hangisi tutarsak tutalım, futbolun kardeşçe oynanması gereken bir spor dalı olduğunu elbette ki hepimiz biliyoruz. Bazı zamanlar her ne kadar taraftarlar arasında istemediğimiz olaylar cereyan etse de, bir şeyi çok iyi biliyoruz ki futbol aynı zamanda, tüm otoriteleri arkasında bırakarak tüm vatandaşlarımızı bir araya getiren ve tek bir amaç için kenetlenmemize neden olan bir güç olabiliyor.

Taraftarlar ise tuttukları takımlarını en iyi şekilde desteklemek ve takımlarının transfer haberlerinden maç takvimine kadar takımlarıyla ilgili birçok bilgiye ulaşmak için web sitelerini kullanırlar. İşte bu bağlamda CHIP Online olarak, 4 büyük takımın web sitelerini mercek altına aldık ve sitelerin taraftarlarına neler sunduğuna kısaca bir göz attık. Galerimizi ziyaret ederek, siz de 4 büyüklerin web sitesini daha yakından tanıyabilirsiniz.

Galerimizi ziyaret ettikten sonra ise sizi anasayfamızda yer alan dev anketimize davet ediyoruz. Halen devam etmekte olan anketimizde siz okuyucularımızdan '4 büyüklerden hangisi web sitesiyle gerçekten büyüklüğünü taraftarlarına en iyi şekilde yansıtıyor?' sorusunun yanıtını arıyoruz. Katılımınızla birlikte 4 büyüklerin arasından en çok oyu alan takım ise web sitesi bazında da galibiyetini ilan etmiş olacak.

Takımınızı yalnız bırakmayın ve anketimize mutlaka katılın; yeni sezon başlamadan önce internetin şampiyonunu siz belirleyin!

Okuyucu Yorumları