Samsung, 2 Seneden Eski Cebi İçin Nougat'ı Test Ediyor!

İnternette görünen hız testi raporu, iki seneden eski olan bu Samsung telefona Android 7.0 güncellemesinin gelebileceğini gösterdi!

Android 7.0 sürprizi!

Samsung'un iki sene önce duyurduğu Galaxy S5 türevi Galaxy S5 Neo, aradan geçen zamana rağmen yeni bir güvenlik güncellemesi almıştı. Şimdi ise Samsung'un daha büyük bir güncellemeyi test ettiği ortaya çıktı.

Samsung, 2 Seneden Eski Cebi İçin Nougat'ı Test Ediyor!

Galaxy S5 Neo, Galaxy S5'ten farklı bir işlemciyle ve LTE-A desteğiyle geliyor. Cihazın özellikleri arasında 5,1 inç'lik 1920x1020 ekran, 1,6GHz sekiz çekirdekli Exynos 7580 işlemci, 2GB RAM, 16GB depolama alanı, 16 megapiksel arka kamera ve 2.800mAh pil var.

Şimdi ise Galaxy S5 Neo, (SM-G903) GFXBench'te Android 7.0 Nougat ile çalışırken görüntülendi. Bu, Samsung'un Nougat güncellemesini test ettiğinin güçlü bir işareti. Ancak güncellemenin ne zaman yayınlanacağı veya yayınlanıp yayınlanmayacağı belli değil.

Galaxy S5 Neo iki seneden daha eski olsa da Android Nougat'ı çalıştırabilecek kapasiteye sahip. Cihaz, Nougat'ı alacağı kesinleşen Galaxy A5 (2016) ile aynı donanımsal özelliklere sahip ve bu yüzden yakında Nougat'ın tadına bakma şansını bulabilir.

Okuyucu Yorumları