Samsung, 7 inç'lik dev bir cep peşinde!

Samsung'un piyasaya süreceği yeni Galaxy cebi, iddialar doğruysa biraz büyük olacak!

Dev gibi bir Galaxy cep!

Telefonlarımızın küçüklüğüyle gurur duyduğumuz günler geride kaldı, artık cep üreticileri bizlerin ihtiyacını karşılamak için her geçen gün daha büyük telefonlar üretip piyasaya sürüyorlar.

SamMobile'ın FCC sitesindeki keşfine göreyse Samsung, 7 inç'lik dev bir telefonu Galaxy serisine katmaya hazırlanıyor. SM-T2558 model numaralı telefon, bu büyük boyutuna rağmen en üst seviyede özelliklere sahip olmayacak gibi görünüyor. Hatta özellikleri biraz düşük. 720p çözünürlük sunacağı söylenen telefon, dört çekirdekli 1.2GHz işlemciye (Snapdragon 400 olabilir), 1.5GB RAM'e, 8GB depolama alanına ve bir microSD slotuna (128GB'a kadar kartlar desteklenecek) sahip olacak. Cihaz, 8 megapiksellik bir arka kamera ve 2 megapiksellik bir ön kamerayla gelecek.

Teknik özellik listesinde telefonun Android 4.3 Jelly Bean ile geleceği söyleniyor. Ancak işletim sisteminin telefon tanıtılmadan önce Android 4.4 KitKat olarak değişmesi muhtemel.

Telefonun boyutunun ne kadar büyük olduğunu kavramak için, onun Galaxy S5 ile birlikte çekilmiş fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz (görsel kaynağı: PhoneArena). Cihazın ne zaman tanıtılacağı ve fiyatı, şimdilik bilinmiyor.

Samsung, 7 inç'lik dev bir cep peşinde!
Okuyucu Yorumları