Samsung'a EISA ödülü

Samsung, EISA'dan cep tel, ev sinema sistemi, fotoğraf makinesi ve LCD TV sınıflarında ödül aldı.

Samsung'a EISA ödülü

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Multimedya teknolojilerinin en iyi ürünlerini ödüllendiren EISA, Avrupa'nın en kapsamlı multimedya ödül töreni olup, konunun uzmanları, ev sinema sistemi, cep telefonu, fotoğraf-video teknolojisi ve convergence sınıfında yılın ürünlerini değerlendiriyor. Her yıl yapılan organizasyona 20 Avrupa ülkesi katılırken, bölgenin en iyileri bu törende ödüllendiriliyor.

2005'te de, 40" LCD TV, ev sinema sistemi ve MP3 çalarıyla EISA ödüllerini alan Samsung 2006'da da ev sinema sistemi, fotoğraf yazıcısı, ultra-mobile PC, compact dijital kamera ve LCD LED backlight teknolojisi ile ödüllleri toplamıştı. Bu yıl da ilk kez özellikle cep telefonu ile "Convergence" kategorisinde ödül alan Samsung, Avrupa mobil teknoloji pazarındaki yerini sağlamlaştırırken, fotoğraf makinesi, ev sinema sistemi ve LCD TV'siyle de EISA ödüllerinin sahibi oldu.

BORDEAUX PLUS
Tüm ön ve arka panelini kaplayan siyah inci parlaklığındaki gövdesi, duru bir deniz mavisi yayan opsiyonel LED ışığı, kıvrımlı kenarları, gizli hoparlörleri ve dokunmatik düğmeleriyle göz alıcı bir tasarıma sahip R8 serisi LCD TVler, dekorasyonunuzun yeni odak noktası olacak.

TXQ120
Samsung'un dört yıl üst üste ödül aldığı ev sinema sistemleri kategorisinde bu senenin en iyisi TXQ120. Modern tasarımı ve yüksek teknolojisiyle sinema keyfini katlayan modelin en etkileyici özelliklerinden biri standart formatda kaydedilmiş DVD'lerden HD (high definition) kalitesinde görüntü elde etmeye imkan vermesi (1080p'ye kadar) TXQ120 ayrıca dünyanın HDMI bağlantıya sahip tek all-in-one ev sinema sistemi.

U700
Mücevher parlaklığında göz alıcı bir tasarıma sahip Ultra Edition serisinden U700 modeli, 3.6 mbps hizındaki data indirme performansı, 3.2 megapiksel kamerası, ses sıkıştırma teknolojisi ve UGO özellikleri ile jürinin taçlandırdığı telefon oldu. U700 kullanıcısına 3G'nin sunduğu video konferans, internet gibi çeşitli imkanlardan en yüksek seviyede faydalanabilme imkanı sağlıyor.

i70
Samsung, 7.2 megapiksellik yeni modeli Samsung i70 dijital fotoğraf makinesini bu yılın ilk yarısında tanıttı. Samsung i70 dijital kompakt kamera ve 3.0 inç (7.6cm) genişliğinde LCD ekrana sahip. Samsung i70 dijital kameranın kayarak açılan ön kapağı yepyeni bir tasarım. i70 hareket halindeki kullanıcıların multimedya gereksinimleri karşılıyor ve Portable Media Player ve MP3 çalar gibi multimedya fonksiyonları sayesinde müzik ve video görüntüleri oynatabiliyor.


EISA Ödülleri Hakkında
EISA (The European Imaging and Sound Association – Avrupa Görüntü ve Ses Birliği) Avrupa video ve ses endüstrisindeki en prestijli ödül olarak kabul ediliyor. Avrupa'nın 20 ülkesindeki 50 dergiden uzmanlardan oluşan test kurulu, ses, video, ev sineması, fotoğraf ve mobil olmak üzere 5 dalda Avrupa'nın en iyilerini belirliyor. EISA ödüllerinde dünyaca ünlü markalar yoğun bir rekabet sürdürüyor.

Bilgi için:
Samsung Electronics
0 216 474 00 04

Okuyucu Yorumları