Samsung akıllı saate doymuyor!

Yıl içerisinde beş farklı akıllı saat üreten Samsung'un, görünüşe göre durmaya hiç niyeti yok!

Biri Samsung'u durdursun!

Giyilebilir teknoloji ürünleri hayatlarımıza girdiğinden bu yana, konu hakkında en büyük atılımı yapan Samsung oldu. Gidişatın güzel olduğunu düşünen Samsung, saflarını biraz daha sıkıştırmak ve resmen kendi yarattığı pazarda birinci olmak için, yeni Galaxy Gear modeli için son rötuşları atıyor...

Bir internet sitesinden yayınlanan habere göre, Galaxy Gear 3 olarak adlandırılan ürünün tüm detayları ellerine ulaşmış durumda. Eğer ortaya çıkan bilgiler doğruysa, yeni Gear modelinin ekranı, Galaxy Gear Fit'den farklı, dikdörtgen şeklinde karşımıza çıkacak. Aynı kaynağın konu hakkındaki açıklamasına bakacak olursak, daha kıvrımlı hatlara sahip bir cihaz ile karşılaşmamız işten bile değil. Bir diğer iddiaya göreyse Samsung, önceki modelde bulunan kamerayı kaldırıp, yerine hücresel radyo koymuş. İşletim sistemi ise, büyük ihtimalle Tizen olacak.

Verilen bilgiler ışığındaysa akla ilk gelen soru, cihazın yılbaşında bahsi geçen ve yapım aşamasında olduğu bilinen, SIM kart kullanımına uygun şekilde tasarlanan "Gear Solo" olup olmadığı... Samsung giyilebilir teknoloji pazarına adım attığından beri konu hakkında ne kadar iddialı olduğunu geçtiğimiz Eylül ayından bu zaman kadar ürettiği beş saat ile gösterdi. Gear 3 ile altıncı saatini üretmesi için de görünüşe göre kısa bir süre kaldı.

Okuyucu Yorumları