Samsung akıllı teknolojiyi yemeklere taşıdı!

Her şeyin dokunmatiği olur da bunun olmaz mı? İşte Samsung imzasını taşıyan o cihaz...

Sonunda bu da dokunmatik oldu

Samsung, seramik ve cam teknolojisini akıllı dizaynla buluşturduğu taşınabilir indüksiyonlu ocak O'table teknolojiye lezzet katıyor, akıllı teknolojisi ile enerji tasarrufu sağlıyor.

"En iyi ürün tasarım ödüllü" O'table hem çekici hem pratik

O'table, sezgisel dokunmatik kontrol paneli, yenilikçi ürün tasarımı, kolay ara yüzü, 3.4kg ağırlık ve 56.6 mm inceliğe sahip taşınabilir boyutları ile 2012 IF Tasarım ödüllerinde en iyi ürün tasarım ödülünün sahibi oldu.

Akıllı Teknolojiyle bütünleşen dikkat çekici dizayn

Taşınabilir ve ufak boyutuyla mutfaklarda yer açan, kullanıcılara yemek yaparken büyük bir rahatlık ve kullanım kolaylığı sunan Samsung indüksiyonlu ocak O'table akıllı teknolojiyi tasarımla buluşturuyor.
O'table'in mavi, kırmızı, yeşil, siyah ve beyaz olmak üzere 5 farklı renk seçeneğiyle sunulan renkli seramik camı mutfakların dekoruna ayrı bir hava katarken sahip olduğu yüksek ısı rezistans ile yemeklerin sıcaklığı uzun süre muhafaza ediliyor.

O'table ile yemek yapmak hem keyifli hem güvenli

İndüksiyonlu O'table, özel sensörleri sayesinde üstüne konulan tencereyi algılıyor. Pişirme sırasında ısıyı yalnızca tencerenin tabanıyla sınırlı tutuyor ve sadece istenen bölgeyi ısıtarak enerji tasarrufu sağlıyor.

Akıllı teknolojiyi mutfaklara taşıyan O'table; sahip olduğu güvenlik sistemiyle de evlerde oluşabilecek kazaları önlüyor. O'table, yemeklerin taşmasını engelleyen güvenli kapatma sistemi ve çocuk kilidi ile kullanıcılarına kendilerini emniyette hissettiriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları