Samsung ATIV Book 8 Türkiye'de satışta!

Samsung laptop'ların en son üyesi ATIV Book 8, Türkiye'de işte bu fiyattan satışta!

Beklenen Samsung satışta!

Samsung'un ürün yelpazesine katılan yeni ürünü Samsung ATIV Book 8, Mayıs ayından itibaren Türkiye'de raflarda yerini aldı. İnce ve hafif formu ve yüksek performansıyla dikkat çekeceği iddia edilen ATIV Book 8'ler, 1.599 dolar + KDV tavsiye edilen satış fiyatı ile satışa sunuluyor.

Samsung'un dizüstü bilgisayar dünyasına kattığı yeni ATIV Book 8'in, işlem gücü ve performansıyla iş dünyasının profesyonel yaratıcılarına seslenmeyi amaçladığı belirtiliyor. Samsung ATIV Book 8'in hızının, yeni yazılım çözümü RAMaccelerator sayesinde %150 oranında arttığı ve bu sayede mevcut bellekten faydalanarak uygulamalara göz atmayı ve çalıştırmayı büyük ölçüde kolaylaştırdığı iddia ediliyor.

ATIV Book 8'in, Full HD ekran (1.920x1.080), 300nit parlaklık, optimize edilmiş JBL hoparlörler ve zorlu işlerin üstesinden gelmek için geliştirilmiş grafik yazılım gibi üstün özellikleri ile profesyonellere gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçladığı belirtiliyor.

20,9 mm (0,82 inç) ince gövdesinde yer alan 2 GB harici grafik çözümü, 1 TB'a kadar depo ve 16 GB'a kadar bellek ve güçlü bir Intel dört çekirdekli işlemciyle çalışan cihaz, 8,1 saatlik pil ömrüne sahip. Samsung, cihazın iki saniyede açılırken ön yükleme işleminin on iki saniyeden daha kısa sürdüğünü belirtiyor.

Samsung ATIV Book 8'ler, 1.599 dolar + KDV tavsiye edilen satış fiyatı ile Mayıs ayından itibaren tüm Samsung Digital Plaza'larda tüketicileri bekliyor.

Okuyucu Yorumları