Samsung BRITECELL teknolojisini tanıttı

Samsung, düşük ışık altında yüksek fotoğraf performansı sunan yeni teknolojisini tanıttı!

Samsung'dan düşük ışık adımı!

Akıllı telefonunuzun düşük ışık altındaki performansından memnun değil misiniz? Samsung'un sizin için bir çözümü olabilir. Şirket, Kore'de düzenlenen bir yatırımcı toplantısında, kranlık koşullarda üstünlük sağlayabilen BRITECELL teknolojisini duyurdu.

Yeni görüntü sensörü, akıllı telefonlarda kullanılan Bayer filtresini geleneksel düzeninden uzaklaştırarak daha keskin ve parlak sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Bu filtre pikselleri yeşile döndürüyor ve sensöre isabet eden ışığı engelleyerek karanlık fotoğrafların oluşmasını sağlıyor. Samsung, yeni teknolojisiyle daha fazla ışık sağlamak için yeşil pikselleri beyazla değiştiriyor. Daha fazla ışık da daha parlak fotoğraf anlamına geliyor.

BRITECELL kameralar, diğerlerine göre yüzde 17 daha ince olacağından akıllı telefonların arka kısmındaki lens çıkıntısını da ortadan kaldırmış olacak. Samsung aynı konferansta birden fazla çekim yapan ve daha sonra onları bir yazılımla birleştirerek parlak renkli fotoğraflar oluşturulmasını sağlayan "Smart WDR" teknolojisini de tanıttı.

Güney Kore'li teknoloji devi BRITECELL kamerların hangi ürünlerde yer alacağını belirtmedi ancak 2016 yılının ilk çeyreğinde gelmesi beklenen bir sonraki Galaxy amiral gemisinin bu teknolojiyi içermesi mümkün görünüyor.

Okuyucu Yorumları