Samsung Çamaşır Makineleri İçin İndirim Fırsatı

Samsung kurutmalı çamaşır makineleri için önemli fırsat geldi. Peki, kasım ayı boyunca sürecek fırsattan nasıl yararlanabileceksiniz?

Çamaşır makinelerine indirim!

Samsung Electronics Türkiye, Kurutmalı Çamaşır Makinesi modellerinde kasım ayı boyunca geçerli olacak indirim kampanyasını duyurdu. Yetkili Samsung Mağazaları'ndan veya Samsung Online Mağaza'dan kampanya kapsamındaki Samsung Kurutmalı Çamaşır Makinesi modellerini satın almak isteyenler, 580 TL'ye varan* indirim fırsatını yakalayacak.

Samsung Kurutmalı Çamaşır Makineleri, çamaşırları tek seferde hem temiz hem de kuru bir şekilde çıkararak özellikle kısıtlı bir çamaşır asma alanı olan ve nemli bir iklimde yaşayan kullanıcıların yaşadığı kurutma sorununu kökünden çözüyor. Ayrıca ek bir kurutma makinesi ihtiyacını ortadan kaldırdığı için kullanıcıların yerden de tasarruf etmesini sağlıyor.

Samsung Çamaşır Makineleri İçin İndirim Fırsatı

10 yıl motor garantisiyle satılan Samsung Kurutmalı Çamaşır Makineleri, "Eco Bubble" Köpükle Yıkama Teknolojisi sayesinde 40 kata kadar daha verimli yıkama performansı sunuyor. Samsung'un yenilikçi "AirWash" Hava ile Yıkama teknolojisine de sahip olan Samsung Kurutmalı Çamaşır Makineleri, su ve deterjan kullanmadan giysilerdeki kötü kokuları sadece sıcak hava ile zarar vermeden gideriyor.

Kampanyaya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.samsung.com/tr/enflasyon-kampanyasi adresini ziyaret edebilirsiniz.

*10kg yıkama kurutma modeli indirim tutarı

Okuyucu Yorumları