Samsung, CES'te "bükülebilir" TV'sini tanıttı

Samsung ve LG'nin dev rekabeti, CES 2014'te de tam gaz devam ediyor! İşte Samsung'un LG'ye cevabı...

Sıra Samsung'a geldi!

CES 2014'ün başlamasıyla birlikte Samsung da hızlı bir çıkış yaptı ve ilk bombalarını patlattı. Las Vegas'ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2014'te ev elektroniği alanındaki ürünlerini tanıtan Samsung, 3 yeni televizyonunu ve "ilk bükülebilir televizyonu"nu tanıttı. LG de, CES 2014'te bükülebilir OLED TV'lerini tanıtmıştı...

CES 2014'te tanıttığı yeni televizyonlarıyla 4K TV serisini genişleten Samsung, aileye 55 inç, 65 inç ve 78 inç boyutlarında 3 yeni 4K'lı televizyon kazandırdı. Yeni TV'lerinin bu yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulacağını açıklayan Samsung yetkilileri, daha sonra tanıttıkları tam 105 inç ekran boyutuna sahip "ilk" televizyonları ile ise fuarda büyük etki uyandırdılar.

Bükülebilir TV olarak dikkat çeken 105 inç ekranlı UHD TV'yi tanıtan Samsung, ziyaretçileri bir hayli şaşırtmayı başardı. 21:9 formatında görüntü sunan bükülebilir TV, isteğe bağlı olarak kenarlarından bükülebiliyor ve bunu çalışırken yapıyor. Böylece daha iyi bir görüntü sunabilen televizyon, Samsung'un Ultra HD TV ailesinde yer alıyor. Televizyonu bu yıl sonuna doğru raflarda görmeyi bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları