Samsung ChatOn için yolun sonu çok yakın!

Daha önce gelen yalanlamaya rağmen, Samsung'un bu önemli uygulaması tarih oluyor!

Samsung, onu "öldürüyor!"

Kısa bir süre önce Samsung'un ChatOn servisini sonlandıracağına ilişkin söylentiler hız kazanmış ancak Samsung, bu söylentileri yalanlamıştı. Ama görünen o ki Samsung, bu servisin sonu konusunda elini çabuk tutacak. Samsung'dan gelen yeni açıklamaya göre ChatOn servisinin akıbeti belli oldu.

Daha önce gelen haberlere göre ChatOn, bölge bölge kapatılacak ve bazı pazarlarda kullanılmaya devam edilecekti. Ancak 120'den fazla ülkede kullanımda olan ve 63 farklı dilde yayın yapan ChatOn servisi, her ne kadar dünya çapında 100 milyon kullanıcı sahibi olsa da, yavaş yavaş değil, bir anda kullanıcılarına veda edecek. Samsung, ChatOn servisinin ipini 1 Şubat tarihinde çekiyor. Bu tarih, sadece ABD için geçerli değil. Samsung, servisin ABD'de ne zaman sonlanacağını net olarak açıklamıyor; 2015'in ilk çeyreği demekle yetiniyor.

Değişen pazar koşullarına ayak uydurmak durumunda kalması gerektiği için böylesi bir yol izleyen Samsung, servisi sonlandırmadan önce kullanıcılara yedeklerini almaları için de fırsat tanıyacak.

Okuyucu Yorumları