Samsung da "sanal gerçekliğe" giriyor!

Facebook ve Sony'nin daha önce yaptığını, şimdi de Samsung yapıyor! işte Samsung'un yeni bombası...

Samsung'dan yeni sürpriz!

Özellikle Facebook tarafından satın alındıktan sonra son dönemde teknoloji dünyasında büyük yankı uyandıran Oculus Rift ve ortaya çıkan Sony Project Morpheus, özellikle oyunseverler başta olmak üzere pek çok kişiyi bir hayli heyecanlandırmış durumda. Elbette Samsung da buna daha fazla seyirci kalamadı. Evet, Samsung da "sanal gerçekliğe" yatırım yapma kararı almış gibi görünüyor. Çok yakında Samsung'un da VR cihazlarını görecek gibiyiz.

Galaxy Note, Galaxy Gear, Gear Fit ve Galaxy Beam gibi teknolojiyi yeni denemelerle birleştirerek başarılı ürün aileleri yaratan Samsung'un, elbette sanal gerçeklik cihazlarına meyletmemesi düşünülemezdi. Söylentilere göre üzerinde OLED ekran bulunduracak olan Samsung'un sanal gerçeklik cihazı, özellikle Android oyunlarıyla ilişkilendirilecek. Diğer yandan Samsung'un telefon ve tabletlerine yönelik geliştirileceği bilgisi de gelen Samsung'un VR seti, Oculus Rift'e bir hayli benzer yapıda olacak.

Görünüşe göre akıllı saat, gözlük derken önümüzdeki birkaç yıl teknoloji devleri tüm hünerlerini giyilebilir cihazlar üzerinde göstermeyi sürdürecek. Samsung'un "Oculus Rift" atılımını merakla bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları