Samsung'dan 2 yeni Galaxy bombası!

Samsung, MWC'ye sayılı günler kala 2 yeni Galaxy canavarını resmi olarak tanıttı! İşte özellikleri!

Samsung'dan 2 Galaxy bombası!

Bir süredir yeni Galaxy ceplerle karşımıza çıkmasını beklediğimiz Samsung, iki yeni Galaxy'sini bugün resmi olarak duyurdu.

Samsung'un yeni 3.5 inç'lik cebi Galaxy Fame, gücünü 1 GHz işlemcisinden alıyor. Android 4.1 mobil işletim sistemini kullanan Fame, Samsung'un yeni TouchWiz UX arayüzünün de ek özelliklerini üstünde barındırıyor. 5 megapiksel arka, 0.3 megapiksel ön kameraya sahip Fame'in GLONASS destekli A-GPS, isteğe bağlı NFC, Bluetooth 4.0 ve Wi-Fi gibi özellikleri de var.

Alt seviye cepler arasında yer alacağını düşündüğümüz Fame, Samsung'un basın bildirisine göre S Beam ile kolay paylaşım gibi Samsung'a özel işlevlere de sahip. Galaxy Fame'in bu ayın sonundaki Mobil Dünya Kongresi'nde çok daha yakın görebileceğiz.

Peki Samsung'un yeni "genç" cebi Galaxy Young, nasıl bir cihaz? Cevabı haberimizin devamında.

İşte Samsung'un 2. cep bombası Galaxy Young!

İşte Samsung'un 2. cep bombası Galaxy Young!
Galaxy Young

Galaxy Young, 3.3 inç ekranıyla Fame'den 0.2 inç daha küçük bir ekrana sahip. İsminden Samsung'un öğrencileri ve gençleri hedeflediğini anladığımız cihaz, 1GHz işlemci, 4GB depolama alanı 768MB RAM, 3 megapiksel kamera, A-GPS, Bluetooth 3.0, Wi-Fi işlevlerine sahip.

Akıllı ceplerin olmazsa olmazlarından ivme ölçer, pusula, yakınlık sensörü gibi bileşenler Young'da da mevcut. Galaxy Young'un çift SIM kartlı ve tek SIM kartlı modelleri olacak.

Telefonların microSD ile genişletilebilme olanağı, ekranlarının çözünürlüğü gibi detaylar şimdilik Samsung tarafından paylaşılmıyor. Ancak yaklaşık 2 hafta sonra başlayacak MWC ile Galaxy Fame ve Galaxy Young'un tüm bilinmeyenleri ortaya çıkacak.

Okuyucu Yorumları