Samsung'dan 2 yeni web sitesi...

Samsung, LED TV ve EKO TV'leri için hazırladığı yeni web sitelerini iftiharla sunar...

Samsung'dan 2 yeni site!

Samsung'un LED TV sitesi LED teknolojisi ile ilgili merak edilen herşeyi anlatırken, EKO TV ise Samsung'un çevreci yaklaşımını tüm detayları ile ortaya koyuyor.

TV teknolojisinde bir devrim: LED TV
Tüketici elektroniğinde sektör lideri Samsung Electronics, TV teknolojisinde devrim niteliğinde bir yeniliğe imza atarak önümüzdeki günlerde LED TV'leri Türkiye'de satışa sunacak. Samsung, LED TV'lerden oluşan yeni serisi ile tüm dünyada düz ekran TV'lerde çıtayı en yükseğe taşırken, tüketicileri yeni bir "tür" ile tanıştıracak. Bu doğrultuda hazırlanan Download: http://www.ledtvsamsung.com/ sitesi LED teknolojisi ile ilgili tüm detayları içinde barındırıyor.

Yeşil Samsung ve samsungekotv.com...

Yeşil Samsung ve samsungekotv.com...

Yeşil Samsung
EKO TV; Samsung'un doğal hayata olan bağlılığının bir göstergesi ve kurumsal kimliğinin bir parçası olan "Yeşil Samsung" vizyonunu anlatmak için özel olarak hazırlandı.

http://www.samsungekotv.com sitesinde yeşil yönetim planından yeşil fabrikaya, kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarından ekolojik tasarım süreçlerine kadar bir çok bilgiye ulaşmak mümkün.

Samsung Türkiye Dijital Pazarlama Müdürü Ömer Suner "Samsung olarak tüketici elektroniği pazarında her gün bir ilke imza atıyoruz. Bu yenilikleri özel olarak hazırladığımız mikro web siteleri sayesinde daha geniş bir topluluğa ulaştırmak en büyük hedefimiz. Bu tip mikro web siteleri sayesinde anlatım görsel olarak zenginleştirilirken aynı zamanda eğlenceli bir hale getirilmiş oluyor." dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları