Samsung'dan gençlere, X480

Samsung, gençlerin kendilerini duygusal ikonlarla ifade etmelerine olanak sağlayan X480 model cep telefonunda, telefonla ya da web üzerinden melodi bestelemeye imkan tanıyor.

Samsung'dan gençlere, X480

Samsung Electronics, trendleri takip eden gençlere yönelik tasarladığı yeni X480 model cep telefonu ile duyguların ikonlarla ifade edilmesine olanak tanıyor. Emoticon Box’ta birbirinden farklı 41 duygusal ikonla hisler, insanları ve hareketleri ifade ederek SMS’lere renk katıyor. Multimedya özellikleriyle eğlenceli bir kullanım sunan X480’de, melodi besteleri telefon üzerinde yapılabildiği gibi web üzerinden zenginleştirilmiş Music GUI ile de yapılabiliyor. Beste sırasında ise piyanonun yanında zil sesiyle de üretilebilen melodilere; arka planda dans, caz, Latin, pop ya da reggea eklenebiliyor.

Kompakt bir tasarıma ve dahili antene sahip olan X480, 65K UFB LCD ekran ve 40 polifonik melodiye sahip. Gelişmiş özellikleriyle genç kullanıcıların iletişim alışkanlıklarına yeni bir boyut katmayı hedefleyen X480, istiridye şeklindeki dış görünümü ile trendleri takip edenlere şık bir görünüm sunuyor. Sadece 75 gram ağırlığında olan X480, 85X43.5X22 mm boyutlarında.

Samsung X480 / Teknik özellikler
Ekran: 65K UFB Renkli
Ses: 40 polifonik zil tonu
Tarayıcı: WAP 2.0
Mesaj: MMS
Telefon rehberi: 2000 kayıt kapasiteli

Okuyucu Yorumları