Samsung'dan güçlü bir dizüstü

Samsung yeni R580 dizüstü bilgisayar modelini tanıttı. İşte güçlü bir dizüstü seçeneği...

Samsung'dan güçlü bir dizüstü

Tüketici elektroniğinin dünya liderlerinden Samsung'un; göz alıcı kırmızı ve siyah renkleri, tasarımındaki ince çizgileri ve ergonomisi ile göz dolduran modeli R580, 2010 yılının en iddialı Samsung diz üstü bilgisayarından biri. Parmak izi ve çizilme gibi faktörleri minimuma indiren yapısı, benzerlerine oranla daha hafif olması ve geniş klavyesi ile Samsung R580'i diz üstü bilgisayar almaya karar vermeden önce görmelisiniz.

Samsung R580'de bulunan yeni nesil Intel® Core™ i5 işlemci gücünü en çok ihtiyaç duyulan yere yönlendirerek hızlı hareket ediyor. High Definition (HD) bir video yaratırken, dijital bir müzik parçası bestelerken, fotoğrafları düzenlerken ya da en son PC oyunlarını oynarken R580, kullanıcıların kolaylıkla aynı anda birçok görevi yerine getirmesini mümkün kılıyor ve yüksek düzeyde verimlilik sunuyor.

R580, Samsung'un Touch of Color kristal tasarımı ile sunuluyor ve tasarımda belirgin bir S deseni göze çarpıyor. LED aydınlatmalı dokunmaya duyarlı touchpad, özel tasarımlı klavye ve sayısal tuş takımı yeni modellere kusursuz ve zarif bir görünüm veriyor. Samsung'un dayanıklı kasaları günlük kullanımdan kaynaklanan çizilmelere karşı koruma sağlamanın yanısıra, parmak izi gibi lekeleri tutmama özelliği ile de dikkat çekiyor.

Phoenix FailSafe ile güvenlik

Phoenix FailSafe ile güvenlik

Samsung'un yeni dizüstü bilgisayarları mükemmel ekran seçenekleri sunuyor. HD LED ekranı (15.6" – R580) en net ve canlı renkleri sunuyor. 16:9 en-boy oranı ile en son çıkan HD kalitede filmleri seyretmek ve oyunları oynamak kullanıcı için keyifli bir deneyime dönüşüyor. Ayrıca, NVIDIA GeForce GT 330M* grafik kartının 3D grafik işlemci gücü sayesinde video oynatırken her bir detay gerçek hayattaki gibi net bir şekilde görülebiliyor.

Bu güçlü özelliklerin dışında R580'de, taşınabilir cihazların kapalıyken dahi şarj edilebilmesini sağlayan uykuda şarj et USB portu gibi araçlar da bulunuyor. Dizüstü bilgisayarların AnyPC** uzaktan PC'lere erişim uygulaması evdeki ya da ofisteki PC'lere güvenli bağlantıyı tek tıkla mümkün kılıyor ve hareket halindeyken dosyaları görüntülemeyi ve dosya transferini güvenli ve kolay hale getiriyor. Samsung R580'in Phoenix FailSafe®*** yazılımı PC'nizi çalınması durumunda izlemeniz için yararlı bir araç sunuyor. Bu hırsızlık vakalarını caydırıcı özellik, çalınan ya da kaybolan dizüstü bilgisayarınızın izini sürmenize, önemli verileri şifrelemenize, yönetmenize, silmenize ve bu verilere uzaktan erişmenize olanak sağlıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları