Samsung'dan iki yeni dokunmatik cep

Samsung, iki yeni dokunmatik cebi S5233 Star ve S5603 Preston ile kullanıcılarının karşsına çıkıyor.

Samsung'dan iki yeni cep!

Samsung önümüzdeki günlerde Türkiye'de de piyasaya sunacağı tamamen dokunmatik Samsung S5233 Star ve S5603 Preston ile dokunmatik cep telefonu pazarındaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor.

Samsung Electronics Mobil İletişimden Sorumlu, Yetkili Başkan Yardımcısı JK Shin, piyasaya sunulan yeni telefon ile ilgili olarak "Samsung S5233 Star ve S5603 Preston tam dokunmatik ekranlı cep telefonu portföyümüzün öne çıkan ve oldukça önemli iki modeli. Her iki modelin de dokunmatik kullanıcı arayüzü ve etkileyici tasarımı bir arada sunmakta. Her tür yaşam tarzına hitap eden bir dizi farklı cep telefonu modelini pazara sunarak tamamen dokunmatik cep telefonu portföyümüzü güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu iki yeni ürün, cep telefonu kullanıcılarına dokunmatik cep telefonu alanında en zengin deneyimi yaşatacak ve Samsung'un tamamen dokunmatik cep telefonu pazarındaki konumunu güçlendirecek." dedi.

Samsung S5233 Star & Samsung S5603 Preston

Samsung S5233 Star & Samsung S5603 Preston

Samsung S5233 Star
Samsung S5233 Star 11.9 mm'lik incelikteki kompakt gövdesinde en son multimedya özelliklerini barındırıyor. 3.0 inclik tam dokunmatik ekranı ve TouchWiz kullanıcı arayüzü ile Samsung S5233 Star, kullanıcıların cep telefonlarından maksimum yararlanmalarına olanak sağlıyor. "Fotoğraflı Telefon Rehberi" sayesinde kullanıcılar kullanıcılar telefon rehberlerinde kayıtlı kişileri bu kişilere atadıkları fotoğraflara bir kez dokunarak arayabiliyor.

Samsung S5233 Star 3MP'lik kamera ve QVGA@15fps'yi destekleyen video kayıt özelliği ile de göz dolduruyor. Farklı ve çeşitli multimedya içeriklerinden keyif alınmasına olanak sağlamak için Samsung S5233 Star'da 50MB hafıza kapasitesi micro SD ile 8GB'a kadar yükseltilebilen harici bellek yuvası yer alıyor.

Samsung S5233 Star; otomatik rotasyon özelliği sayesinde kullanıcılara heyecan verici bir internet deneyimi yaşatıyor. Ekranı QWERTY klavyeye dönüşebilen Samsung S5233 Star'da ayrıca "Hareket Kilidi" özelliği yer alıyor.

Samsung S5603 Preston
Samsung S5603 Preston stile önem veren kullanıcıları ince, zarif ve kompakt tasarımı ile etkileyecek. Sofistike tasarımı ile öne çıkan modelde kullanıcıların benzersiz mobil deneyimlerden keyif almalarına olanak tanıyacak multimedya özellikler yer alıyor.

Tamamen dokunmatik ekrana sahip olan Samsung S5603 Preston'da TouchWiz Kullanıcı Arayüzü bulunuyor. Bu arayüz, cep telefonu kullanıcılarının cep telefonlarını kullanım şekillerine göre kişiselleştirmeleri için tasarlandı. Samsung Mobil Widget'lar ekran üzerinde istenilen yere sürüklenebiliyor ve istenen yere yerleştirilebiliyor. Bu şekilde tek bir tıkla en sık kullanılan uygulamalara hızlı erişim mümkün oluyor. Otomatik rotasyon ile kullanıcılar keyifli bir internet deneyimi yaşatıyor. Dokunmatik cep telefonlarının kolay kullanılırlığını artırmak için Samsung "Hareket Kilidi" özelliğini barındırıyor. Bu özellik kullanıcıların cep telefonlarının tuş kilidini devreye sokmalarına olanak sağlıyor ve cep telefonlarını kullanmak istediklerinde de ekranda herhangi bir harfi yazarak menüye doğrudan girmelerini mümkün kılıyor. Kullanıcılar doğrudan ulaşmak istedikleri menü uygulamasının baş harfini girerek uygulamalara hızla ulaşabiliyor.

Samsung S5603 Preston Gülücük Yakala! gibi en son teknoloji dijital kameraların özelliklerini içeren 3 MP bir kameraya sahip. Telefonu ayrıca Shazam'ın "Şarkıyı Bul" hizmetini kullanarak müzik tanıma özelliğini de sunuyor. Bu hizmet sayesinde kullanıcılar dinlemek istedikleri şarkıyı en beklenmedik zamanda dahi bulup dinleyebiliyor.

Samsung S5233 Star ve S5603 Preston Haziran ayında Türkiye'de satışa sunulacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları