Samsung'dan ince ama güçlü cep!

Kayar kapaklı tasarımı ile dikkat çeken Samsung E2550 Monte Slider, ince görünümüne karşın güçlü...

İnce ama güçlü cep!

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics'in stil ve gelişmiş teknik özellikleri bir araya getiren Samsung E2550 Monte Slider cep telefonu, sosyal iletişimde en iyi ortağınız olmaya aday.

Güçlü bağlantı, SNS, kamera, müzik özellikleriyle dikkat çeken Samsung E2550 Monte Slider mobil hayatınıza hız ve güzellik katmak için tasarlandı.

Bu ay itibariyle satışa sunulacak olan Samsung E2550 Monte Slider, ilk bir ay yalnızca Teknosa mağazalarında, sonrasında ise tüm yetkili satış noktalarında tüketiciyle buluşacak.

Samsung E2550 Monte Slider'ın şık ve ince tasarımı, stil sahibi kullanıcılara hitap ediyor. Kullanımı kolay kompakt dizaynı sayesinde E2550 Monte Slider, mobilite tutkunlarının hayatına kolayca uyum sağlayacak. E2550 Monte Slider'ın pembe ve siyah renk seçenekleri bulunuyor.

İşte özellikleri

İşte özellikleri

E2550 Monte Slider'ın zengin sosyal ağ seçenekleri ile istediğiniz her yerde Facebook Mobil'e bağlı kalabilir ve sevdiklerinizle her an iletişimde olabilirsiniz. Üstelik bunun için bilgisayar ya da internet bağlantınızın olması gerekmiyor... Yalnızca bir tuşla, küçük ekranda en ideal görüntüyü sağlayacak şekilde geliştirilen Facebook uygulaması sayesinde, sosyal ağlara erişim çok kolay. Bluetooth 2.1 desteği de cep telefonunuzdan diğer bilgisayarlara ve mobil cihazlara bağlanmanıza imkân tanıyor.

E2550 Monte Slider'ın 1.3 megapiksel kamerası ve kaliteli görüntü imkânı ile dilediğiniz her anı kaydedebilir ve yanınızda taşıyabilirsiniz. 8 GB'a kadar yükseltilebilen micro SD kart kapasitesi sayesinde sevdiğiniz MP3'leri saklamak ve sonrasında SoundAlive özelliği ile yüksek kalitede dinlemek mümkün. FM Radyo ile beğendiğiniz şarkıları kaydedebilir ve istediğinizde yeniden dinleyebilirsiniz.

E2550 Monte Slider'ın Mobil İzleme özelliği, farklı bir SIM kart takıldığında kullanıcı bilgilerine ulaşma imkânı tanıyarak, çalınan ya da kaybolan telefonunuzu kolayca bulmanızı sağlıyor. Hoşlanmadığınız bir ortamdan çıkmanıza yarayan Sahte Arama özelliği ise zor anlarınızda en büyük yardımcınız... Entegre Java oyunları ile sıkıldığınız her an birbirinden eğlenceli oyunlar oynayarak kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

İşte teknik özellikleri

İşte teknik özellikleri

Teknik özellikler
Ağ GSM Dual Bant, EDGE Rx(900/1800)
Ekran 2.0" QVGA 262K TFT (128x160)
Kamera 1.3 Megapiksel + Video Kaydedici
Video H.263, MPEG4, QCIF @ 15fps
Audio MP3 Çalar, AAC, WMA, Wave
Stereo FM Radyo ve müzik kaydedici
Katma Değerli Özellikler Mobil SNS (Facebook)
Sahte arama, Mobil İzleme, SOS Mesaj, SoundAlive
Bağlantı Bluetooth 2.1, USB v2.0 (Full speed)
Hafıza Dahili Hafıza: 12MB / Harici Hafıza: MicroSD (8GB'a kadar)
Boyutlar 98.5 x 48.5 x 14.35mm, 83.5g
Pil 1000 mAh
Konuşma süresi: 550 dakikaya kadar
Bekleme süresi: 550 saate kadar
* Samsung Electronics, ürün özelliklerini haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları