Samsung'dan ödüllü sabit diskler!

Samsung G serisi harici sabit diskler IDEA 2010 Ödülü aldı! İşte ödüllü sabit diskler...

Samsung'dan ödüllü diskler!

Samsung'un çevre dostu G serisi harici sabit diskleri; dünyanın en prestijli tasarım ödülü olarak kabul gören; IDEA 2010 ödülüne layık görüldü. IDEA (Uluslararası Tasarımda Mükemmellik Ödülleri) ürünlerde, ekolojik-tasarımda, etkileşim tasarımında, ambalajlamada, stratejide, araştırmada ve konseptlerde tasarım mükemmelliğini ödüllendiren uluslararası bir yarışma.

Geçtiğimiz yıl beş ana ödülü kazanan Samsung, bu yılki ödüllerle de bu başarıyı tekrarlayarak; ayrıca IDEA'da "en fazla ödül kazanan marka" olma başarısını elde etti.

Çevre dostu olarak kabul gören harici sabit diskler; yaprak deseniyle benzersiz bir ürün olma özelliğine sahip. Samsung G serisi harici diskler Nisan ayında gerçekleşen IF Malzeme ödüllerinde de tasarım ve çevre dostu özellikleri sayesinde altın ödül kazanmıştı.

G serisi harici sabit disk beraberinde ürün yedekleme ve güvenli depolama yazılımı ile birlikte geliyor. Bu özellik sayesinde, disk üzerinde oluşturulabilen özel depolama alanı ile verilerin bu alanda güvenle saklanabiliyor.

Samsung tasarım konusundaki cesur yönetimi ve Samsung Sanat ve Tasarım Enstitüsü gibi önemli insan kaynağı yatırımları ile tasarım alanında rekabetçi yönünü en üst seviyeye taşıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları