Samsung'dan şaşırtıcı incelik

Sadece bir parmak inceliğinde Samsung LED Monitör: XL2370. İşte özellikleri ve fiyatı...

Samsung'dan şaşırtıcı incelik

Samsung'un "ince ve çevreye duyarlı" tasarımı ile dikkat çeken LED monitörü XL2370, en son teknolojik özelliklere sahip olmasının yanı sıra sadece bir parmak inceliği ile de dikkat çekiyor.

Touch of Color (ToC™) teknolojisine sahip ve arkadan aydınlatmalı LED monitor XL2370'in en ince bölümü 19.9 mm; bir diğer deyişle benzer ebattaki normal monitörlere oranla üçte bir ekran derinliğine sahip. ToC™ teknolojili Samsung XL2370'in kristal benzeri çerçevesi ışığın yansımasını ve kullanıcıların gözlerinin kamaşmasını azaltıyor. Parlak standı da tasarımı ile zarif bir görünüm sağlıyor.

Samsung XL2370 daha az enerji tüketimi, benzer ebattaki diğer monitörlere oranla üçte bir oranında enerji ihtiyacı gibi özellikleri ile çevreye duyarlı özelliklere sahip. Ayrıca, halojen ve cıva gibi zehirli maddeler içermiyor. ToC™ üretim sürecinde monitörün tüm parçalarının yeniden dönüşüm özelliğine sahip olması için hiçbir zararlı boya ve sprey de kullanılmıyor. İnce ayak izi de sevkiyat maliyetlerini önemli ölçüde azaltıyor ve yeni model çok daha küçük karbon ayak izi bırakıyor.

İşte fiyatı ve özellikleri

İşte fiyatı ve özellikleri

Samsung XL2370 ayrıca en yüksek düzeyde fonksiyonellik de sunuyor. XL2370 mega dinamik kontrast oranı (5M:1) ile zengin ve derin renkler sunarken, 2ms (GTG) video tepki süresi spor ve hareketli oyunları seyrederken bulanıklığı en aza indirgiyor. HD içeriklerini en mükemmel şekilde izlemek için XL2370 full HD 1080p (1920X1080) çözünürlük sunuyor; böylece kullanıcılar gerçekçi ve berrak ekran özelliklerinin keyfini çıkarabiliyor.

Fiyatı: 469 USD + KDV

Özellikler
• 19 mm ekran derinliği
• Mega DCR
• Full HD 1080p (1920x1080) çözünürlük
• Hızlı 2ms (GTG) video tepki
• Daha az enerji tüketimi
• Touch of Color (ToC™) teknolojisi
• Göz kamaşmasını azaltan üretiminde VOC kullanılmamış kristal benzeri çerçeve
• Starlight Dokunmatik Kontroller

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları