Samsung'dan SlimFit TV

Televizyon teknolojileri alanında yenilikçi ürünler sunan Samsung Electronics de, son olarak kullanıcılarla buluşturduğu SlimFit TV, ince CRT dizaynı ile 40 cm’den az genişlikte şık bir görünüm sunuyor.

Samsung'dan SlimFit TV

Televizyon üretimindeki yeni teknolojiler, kullanıcılara farklı ve kullanışlı ürünler sunmaya devam ediyor.

CRT’lerin üçte iki oranında genişliğe sahip televizyon, sadece yerden tasarruf sağlamıyor aynı zamanda yüksek tanımlı televizyon seçenekleri de sunuyor. Samsung’un yeni modeli, televizyonlarından yüksek performans bekleyenlerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Koyu gri renkteki yenilikçi tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan SlimFit TV, görüntü kalitesini arttırarak sevdiğiniz programlardan aldığınız keyfi artırıyor. Bütünleşik HD Tuner’ı olan televizyon ek bir alıcıya ihtiyaç duymadan yüksek tanımlı programları izleme imkanı sunuyor.

Mükemmel görüntü kalitesi elde edebilmek için dört değişik görüntü ayarı sunan televizyon ayrıca beş değişik ses moduyla mükemmel ses kalitesine ulaşmanıza da yardımcı oluyor. İzleme açısından getirdiği genişlikle CRT televizyonlara yeni bir boyut kazandıran SlimFit TV, nano pigment teknolojisini kullanarak ekran görüntüsündeki berraklığa da yeni bir soluk getiriyor.

Okuyucu Yorumları