Samsung'dan yeni bir telefon: X640

Samsung, X640 model cep telefonuyla yaşamı dolu anlarla geçirmek isteyen stil sahibi ve trendleri takip eden kullanıcılara yeni bir alternatif sunuyor.

Samsung'dan yeni bir telefon: X640

Samsung Electronics, X640’la hareketli bir yaşam biçimini tercih edenler için yeni bir cep telefonu sunuyor. Kullanışlı bir menüye sahip olan Samsung’un yeni modeli, stil sahibi genç kullanıcıları hedefliyor. Modern bir çizgi taşıyan X640, trendleri yakından takip edenlerin de gözdesi olmaya aday.

Samsung’un teknolojik yenilikleri estetik görünümle bütünleyen tasarım anlayışının genel özelliklerini yansıtan X640, bütünleşik kamerasının yanında sahip olduğu aynayla kullanıcıların kendi resimlerini kolayca çekmelerine olanak tanıyor. İstiridye şeklinde tasarıma sahip X640, küçük boyutları ve 85 gramlık ağırlığı ile kolay taşıma imkanı sağlıyor. 10MB hafızaya sahip cep telefonunun 3.5MB da Java depolama kapasitesi bulunuyor.

Samsung X640, 4x dijital yakınlaştırmaya sahip kamerasında Photo Effect ve çoklu çekim özelliklerini bulunduruyor. 65K vivid LCD ekran ve 40 polifonik zil tonu ise telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor. İki ayrı siyah tonda piyasaya sunulan sahip telefonun boyutları ise 87.4 x 47 x 23 mm.

Samsung X640 / Teknik özellikler

Ekran: 65K UFB Renkli
Ses: 40 polifonik zil tonu
Tarayıcı: WAP 2.0
Mesaj: MMS
Hafıza: 10MB dahili
Telefon rehberi: 2000 kayıt kapasiteli

Okuyucu Yorumları