Samsung'dan yeni LED TV serisi

LED TV'ler gelişiyor: Samsung'un yeni 6 serisi LED TV'leri hakkında her şey burada...

Samsung'dan LED TV keyfi!

Samsung Electronics'in; TV dünyasında devrim yaratan LED TV'lerin 6 serisi dikkat çekiyor. Tüketicilerin giderek artan kaliteli görüntü taleplerine karşılık Samsung yeni nesil LED 6, müşterilerin teknolojik ve estetik beklentilerini fazlasıyla karşılarken, çevre dostu özellikleri ve fiyatları ile pazarda önemli bir alternatif oluşturuyor.

Samsung LED 6, geleneksel CCFL (Soğuk Katot Floresan Lambalar) yerine aydınlatma kaynağı olarak LED'i kullanıyor. Son yılların ezberini bozan bu öncü yaklaşımın sonucu, güç kaynağı ve alıcı da dahil olmak üzere herşeyi incecik gövdesinde barındıran tasarımı ile gözlere hitap ediyor. Bir 2.99 cm olan inceliğine rağmen, 6 serisi, gövdesinde tüm bağlantı seçeneklerini ve dijital alıcısını içeriyor.

Full HD 1080p çözünürlük, üstün görüntü kalitesi sunarken, beyazlar, parlak ve canlı renklerin arasında bile keskinliğini koruyor. Sonuç olarak ortaya çıkan üstün görüntü kalitesi, gerçek yaşamın doğal güzelliği ile boy ölçüşebilecek seviyeye ulaşmış oluyor.

Kristal tasarım çerçevesiyle dikkat çekiyor

Kristal tasarım çerçevesiyle dikkat çekiyor

Samsung'un Wide Color Enhancer Pro teknolojisi, izleyicilerin daha geniş ve zengin bir renk paletinin keyfini sürmelerine olanak sağlıyor. Ultra Clear Panel en parlak ortamlarda ve yetersiz ışıkta bile, her bir detayı koruyarak mükemmel görüntü sağlıyor. Bunu ekrandan daha verimli bir şekilde ışığın geçmesine olanak tanıyarak ve aynı zamanda da çevredeki ışığın yansımalarını azaltarak gerçekleştiriyor.

6 Serisi ayrıca kristal tasarım çerçevesi ve 178 derecelik izleme açısı ile de dikkatleri çekiyor. Enerji tüketimini önemli ölçüde düşürerek, katı kuralları olan Energy Star v3.0 kılavuzuna uyumlu şekilde tasarlanan 6 Serisi, benzer ebatlardaki geleneksel LCD TV'lere oranla yüzde 40 daha az enerji tüketiyor. 6 Serisi Samsung LED TV'ler pürüzsüz ve doğal görüntüler sunmaya devam ederken, arka aydınlatmayı ve görüntü kalitesini optimize edecek şekilde geliştirilmiş enerji tasarrufu moduyla da çevre dostu izleyicilerin kalbini çalmaya hazırlanıyor.

Fiyatlar:
32'' B6000 = 2.699TL
40'' B6000 = 4.499TL
46'' B6000 = 5.299TL

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları