Samsung'dan yeni telefon: E800

Samsung’un sürgülü kapaklı en yeni modeli E800’de, üstün işlevsellik son teknoloji ile buluşuyor. Modayı takip etmeyi değil moda yaratmayı sevenlerin tercihi olacak E800, mobil iletişimde tasarımın ulaştığı son nokta olarak nitelendiriliyor.

Samsung'dan yeni telefon: E800

Samsung Electronics, yeni E800 kameralı cep telefonunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Samsung E800, tasarımı, dijital kamerası, renkli LCD ekranı ve üstün ses kalitesiyle moda yaratmak isteyenler için ideal bir cep telefonu.

Ergonomik tasarımı ve getirdiği teknolojik yeniliklerle dikkati çeken E800’de yumuşak bir dokunuşla kapağın açılmasını ve tuşların ortaya çıkmasını sağlayan yarı otomatik bir sistem bulunuyor. “Arayan Fotoğraf Kimliği” özelliği ile arayan kişilerin önceden kaydedilmiş fotoğraflarının da görüntülenebildiği 65536 renkli LCD ekranı ve 300,000 pixel çözünürlüklü VGA kamerası da E800’ün özellikleri arasında.

Yüksek çözünürlüklü dijital kamerası ve gizli flaşıyla gece karanlığında bile en net resimleri çekme olanağı sunan cihaz, içinde bulunan yeni ayna teknolojisiyle kullanıcının kendi resimlerini de kolaylıkla çekmesine yardımcı oluyor.

Okuyucu Yorumları