Samsung'dan yepyeni monitörler

Samsung'un yeni monitörleri, hem profesyonel hem de bireysel kullanıcılara hitap ediyor!

Samsung'dan yeni monitörler

Samsung Electronics, birinci sınıf monitör serisine eklenen iki yeni modeli tanıttı. Samsung akıllı monitör ailesine katılan yeni monitör modelleri Samsung'un görüntü kalitesini hem profesyonellere hem de bireysel kullanıcılara sunabilecek. Tanıtımı yapılacak iki monitörden Samsung 7 Serisi SC770 Dokunmatik Monitör Windows 8 ile çalışabilme özelliği ile dikkat çekerken 7 Serisi SC750 modeli şık, ince ve ergonomik tasarımla iyi görüntü kalitesini bir arada sunuyor. CES (Tüketici Elektroniği Fuarı)'in monitörler kategorisinde Yenilikçilik Ödülüne değer görülen monitorler 8-11 Ocak 2013 tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek CES (Uluslararası Tüketici Elektronikleri) Fuarı'nda sergilendi.

Sayısı gittikçe artan genç profesyonellere ihtiyaçlarını karşılayacak profesyonel özelliklere sahip monitörler sunmaya büyük önem verdiklerini belirten Samsung Görüntüleme Cihazlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Jung-Hwan Kim yeni monitörlerle ilgili olarak "Yedi yıldır sektör lideri olan Samsung, kullanıcılara farklı bir tüketici deneyimi yaşatmak onlara uygun maliyetli son teknolojik özelliklere sahip monitörler sunmak amacıyla yeni teknolojiler araştırıyor." dedi.

7 Serisi Dokunmatik SC770 Modeli: Dokunmatik monitör

7 Serisi SC770 Dokunmatik Monitör, Samsung'un Windows 8 için optimize edilmiş ilk çoklu dokunmatik monitörü. Aynı anda maksimum 10 noktadan dokunmatik özelliği destekleyen monitörde kullanıcılar parmaklarını kullanarak nesneleri sürükleyebiliyor, döndürebiliyor ya da seçebiliyor.

SC770'in esnek ve ergonomik ayağı kullanıcıların tercihine göre kolayca ayarlanabiliyor ve dokunmatik özelliklerin rahatça kullanılabilmesi için 60 dereceye kadar yana yatabiliyor. Ayrıca, ultra ince çerçevesi ve geniş izleme açıları kullanıcıya gerçek anlamda sarmal bir izleme deneyimi yaşatıyor.

7 Serisi SC750 Modeli: Ergonomik tasarım

7 Serisi SC750 Modeli: Ergonomik tasarım

7 Serisi SC750 Modeli: Ergonomik tasarım

7 Serisi SC750 model monitör daha rahat kullanım için kendi ekseninde 90 derece dönme özelliğini içeren ince ve ergonomik tasarıma sahip. Monitör hem manzara (yatay) hem de portre (dikey) modundaki belgeleri görüntülemek ve internette gezinmek için özellikle optimize edildi.

Monitörün şık ayağı ekranı tam göz hizasında tutuyor ve destekleyici bir ek parçaya gerek duyulmaksızın kullanıcının rahatça içerikleri izlemesine olanak sağlıyor. Silindir şeklindeki metal ayak, ince monitörün estetik güzelliğini daha fazla öne çıkarıyor. SC750 keskin görüntüleri 5,000:1 kontrast oranı ile gösteriyor. Bu oran standart monitörlerin beş katı.

7 Serisi SC750 monitör ve SC770 dokunmatik monitör 2013 senesinin ilk çeyreğinde tüm dünyada satışa sunulmaya hazırlanılıyor.

9 Serisi SB970 Modeli: Profesyoneller için geliştirildi, ustalıkla önceden ayarlanmış monitör

İlk kez 2012'nin ilk yarısında ABD pazarında satışa sunulan Samsung'un ödüllü 9 Serisi monitörü de CES'te sergilenecek olan monitörler arasında yer alıyor. Benzersiz görüntü kalitesi ve doğal renkler sunan monitörlerin her birinin kalibrasyonu teknisyenler tarafından yapılıyor. Ayrıca, monitörlerde yerleşik olarak bulunan renk ayarlama motoru da kullanıcıların ekranın tektiplik, gamma ve beyaz dengelerini Samsung'un kendi geliştirdiği Doğal Renk Uzmanı teknolojisini kullanarak ayarlamasına olanak sağlıyor. Bu da mümkün olan en doğal renklerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor.

9 Serisi monitör ayrıca PLS paneli (Plane Line Switching) ve Wide-Quad yüksek çözünürlük (WQHD) özelliğini kullanarak alışılagelmiş HD formatına göre dört kat daha fazla ayrıntı sunuyor.

Okuyucu Yorumları