Samsung Dizüstü Bilgisayar 3 Serisi 350

3.nesil Intel Core i7'nin tüm gücünü arkasına alan bu laptop'lar, performans arayanlar için...

Samsung'tan yeni canavarlar!

En yeni 3.nesil Intel Core i7 işlemciyi destekleyen Samsung 3 Serisi 350 Dizüstü bilgisayarları kullanıcılarına güvenilirliğin yanısıra canlı tasarımıyla kaliteli performans deneyimi sunuyor. Optimum düzeyde taşınabilir olan yeni seride, yansıtmaz özellikli ekran hem iç hem de dış mekanlarda keskin ve net görüntüler gösterirken, bilgisayarların hafif ve taşınabilir tasarımı ince bir çerçeve ile tamamlanıyor. Yeni Samsung 3 Serisi 350 daha fazla taşınabilirlik özelliği sunmak için 7 saate kadar pil ömrü de sunuyor.

Gümüş renk seçeneği ile sunulan Samsung 3 Serisi 350'nin ekran çerçevesinde ve klavyesinde de benzersiz estetik görünümü tamamlamak için aynı renk kullanıldı.

Samsung Electronics'in BT Çözümleri Bölümü'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı David Song yeni seriyle ilgili olarak, "Samsung 3 Serisi 350 güçlü, güvenilir ve uygun satış fiyatıyla ekonomik bir dizüstü bilgisayar serisi. Bu özellikleri seriyi özellikle fiyat performans oranına önem veren birçok kullanıcı için ideal kılıyor. 3 Serisi 350 en son yeniliklerle müşterilerimize esin kaynağı olacak ve onların yaşamını zenginleştirecek dengeli bir cihaz." dedi.

3.nesil Intel Core i7 işlemci ve 8GB bellek kapasitesi sayesinde kullanıcılar internette daha hızlı gezebiliyor; Microsoft Office görevlerini ve müzik & video dosyalarını dönüştürme gibi en zorlayıcı uygulama işlemlerini dahi çok daha kısa sürede gerçekleştirebiliyor.

Gümüş rengi, ile sunulan yeni serinin dış görünümü aynı renkteki ekranı sarmalayan çerçevesi ve klavyesi ile de zenginleşiyor. 3 Serisi 350'nin yansıtmaz özellikli HD LED ekranı dış mekanlarda da mümkün olan en üstün düzeyde kullanılabilirlik sağlıyor. İnce ekran çerçevesi tasarımı da üstün izleme deneyimi sunuyor.

Samsung 3 Serisi 350'nin pili 7 saate kadar dayanıyor ve hareket özgürlüğü sağlıyor. Seride ayrıca dahili web-kamera, dokunmatik fare, HD Ses, iki adet 1.5 Watt hoparlör, dahili mikrofon ve 802.11 bg/n Wi-Fi bulunuyor. Diğer rakip ürünlerin aksine, 3 Serisi 350'de iki adet USB 3.0 portu yer alıyor ve alışılagelmiş USB 2.0 portuna göre 10 kat daha hızlı veri transferi yapılabiliyor.

Yüksek kaliteli, tam boylu, ada tipi, sayısal tuş takımlı klavye (15.6 inçlik modelde) yazmayı daha kolay hale getiriyor. Ergonomik, moda hatlar taşıyan tasarımında maksimum konfor için tuşlar arası mesafe optimum düzeyde tutulmuş. Bu optimum mesafe sayesinde de tuşlar arasında kir birikmiyor, dolayısıyla daha temiz kalıyor.

Okuyucu Yorumları