Samsung Galaxy J, Galaxy A ile Birleşti!

Samsung, piyasada önemli bir yer tutan telefon serisini Galaxy A serisine kattığını doğruladı!

Galaxy J, Galaxy A ile birleşti!

Samsung, Galaxy J serisini Galaxy A serisiyle birleştirerek J serisini kapatacağını doğruladı. Gelişme, Samsung Malezya'nın resmi YouTube kanalında Galaxy A30 ve Galaxy A50 için yayınlanan tanıtım videolarıyla ortaya çıktı.

Galaxy J bir süredir Hindistan gibi pazarlarda önemli role sahipti ancak Xiaomi gibi rakiplerin güçlenmesiyle Samsung'un yeni hamleler yapma ihtiyacı doğdu. Böylece Galaxy A serisi ortaya çıktı ve J serisi kırpıldı. Samsung'un böyle bir hamle için geçen sene eylülden bu yana hazırlık yaptığı söyleniyor.

Güney Koreli dev, yeni Galaxy A serisini çekici hale getirmek için sıkı bir fiyat politikası izliyor. Üç arka kamera, ekran içi parmak izi sensörü, AMOLED ekran gibi özelliklere sahip A serisinin telefonları, Hindistan'da 350 doların altında bir fiyatla satışa sunuluyor. Galaxy A serisi sadece teknik özellikleriyle değil, hoş tasarımıyla da ilgi çekiyor.

Samsung'un sıradaki yeni Galaxy A telefonu, 10 Nisan'da (yarın) tanıtılacak olan Galaxy A90 olacak. Bu telefonun yeni bir tasarım kullanacağı, hareketli bir mekanizmaya sahip "açılır kamera" ile gelebileceği söyleniyor. Samsung'un Galaxy A serisi için neler sakladığını yarın göreceğiz.

Okuyucu Yorumları