Samsung "Galaxy M" Serisi Hakkında Söylentiler Var

Samsung "Galaxy M" serisi geliyor. Hem de bir değil, iki telefonla beraber...

Samsung yeni bir seri ile geliyor

Dün erken saatlerde yayınlanan bir rapor Samsung'un yeni bir Galaxy M serisi cep telefonu geliştirdiğini iddia ediliyordu. Ayrıntılara inilecek olunursa şu an için en az iki cihazın geliştirilmekte olduğu söylenebilir. Galaxy M serisinin, Samsung'un mevcut telefon kadrosunun bir birleşimi olması bekleniyor.

İddia şu ki Galaxy J, Galaxy On ve Galaxy C serisi, yeni Galaxy M akıllı telefonlar ile ortadan kalkacak. Tabi bu iddiaların doğrulanması için öncelikle çıkacak olan telefonlara dair iddiaların da onaylanması gerekiyor.

Öncelikle, bu cihazların gerçek isimlerini bilmediğimizi belirtelim, ancak model numaraları SM-M205F ve SM-M305F şeklinde olacak gibi görünüyor. Dün açıklanan haber aslında model numaralarına dair bir ipucu sunuyor: Galaxy M20 ve Galaxy M30! Samsung'un çift haneli ürün adı seçmesinden de anlaşılabileceği üzere serinin Galaxy A serisini de kapsaması bekleniyor. Ancak model numaralarının telefon adlarından farklı olması da mümkün ve bu durumda geliştirilmekte olduğu söylentisi dolaşan M serisi telefonlarla ilgili daha fazla bilgi için beklemek durumunda kalacağız.

Son olarak SM-M205F için 32GB ve 64GB, SM-M305F için ise 64GB ve 128GB depolama seçenekleri sunulacak. Her iki telefon da çift SIM desteğine sahip olacak. Çünkü ikili SIM girişleri birçok ülkede, bütçe dostu ve orta segment telefonlarda gerekli bir özellik olarak görülüyor. Ancak Türkiye gibi bazı ülkelerde tek SIM modellerinin de sıkça piyasaya sürülmesi söz konusu olabilir.

Okuyucu Yorumları