Samsung Galaxy Mega Türkiye'ye geliyor!

Samsung'un yeni dev ekranlı cebi Galaxy Mega, bu tarihten itibaren Türkiye'de satışa sunuluyor!

Galaxy Mega Türkiye'de!

Samsung akıllı telefonun taşınabilirlik ve rahatlığını bir tabletin gücü ve geniş ekran deneyimiyle birleştiren Samsung GALAXY Mega'nın tanıtımını gerçekleştirdi. GALAXY ürün ailesinin en yeni üyesi olan Mega, 6.3 inçlik HD ekranıyla sağladığı optimum okuma deneyiminin yanı sıra tek elle kullanılabilme ve cebe konulabilmesini sağlayan ultra incelik ve kolay taşınabilirlik özelliklerini dengeli bir şekilde bir arada sunuyor. GALAXY Mega, zahmetsiz kullanım deneyimi, çoklu pencere ve uygulamalar arası çoklu işlev gibi popüler akıllı telefon ve tablet özelliklerini bir arada sunuyor. GALAXY Mega, Haziran'ın ikinci yarısından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak.

Samsung IT & Mobil İletişim Bölümü CEO'su JK Shin, "Daha büyük ekranda multimedya, internette sörf ve daha pek çok benzeri işlevler için daha büyük bir ekranın sunduğu büyük potansiyelin farkındayız. Ödüllü GALAXY serisi ürünlerimizin yüksek kalitesini koruyarak müşterilerimizin değişik yaşam tarzlarına uygun yeni bir seçenek sunmaktan heyecan duyuyoruz" diye konuştu.

GALAXY Mega, tek bir cihazda olabilecek en fazla özelliği isteyenler için, üstün kaliteyi daha da uygun fiyatla sunan ideal bir seçenek. Yatay mod desteğine sahip 6.3 inçlik HD LCD ekranıyla GALAXY Mega internette sörf, video izleme ve SNS gibi farklı uygulamalar için sıra dışı bir geniş ekran deneyini yaşatabiliyor. Aynı zamanda hafif ve ince olan GALAXY Mega, taşınabilirliğin yanı sıra kolay ve rahat mobil telefon kullanımı sağlıyor.

Çoklu işlevler için verimlilik ve multimedya

Çoklu işlevler için verimlilik ve multimedya

· 'Group Play': Aynı Wi-Fi ağına bağlı 8 cihaza kadar zahmetsiz içerik paylaşımı sağlıyor.

· 'Samsung WatchON': Daha kusursuz bir TV deneyimi için kızılötesi uzaktan kumandaya dönüşüyor.

· 'Samsung Link': Fotoğrafları, videoları, notları veya müziği kolayca televizyon, tablet veya bilgisayara iletiyor.

· 'ChatON': İletişiminizi daha da güçlendirmek için ekranınızda ne varsa arkadaşlarınızla paylaşın. Ekran paylaşma özelliği sayesinde dosya ya da veri transferi yapmanıza gerek olmadan telefonunuzun ekranını kolayca paylaşmanızı sağlıyor.

Çoklu işlevler için verimlilik ve multimedya

GALAXY Mega'nın e-posta, mesajlar, dosyalarım, 'S Memo,' 'S Planner' ve pek çok benzer uygulamanın çalışmasına izin veren çoklu ekran verimliliği artırırken 'Air View' özelliği de kullanıcıların e-postalarındaki bilgilerin, galerilerindeki fotoğrafların ve hızlı arama listelerindeki kişilerin ön izlemesine olanak sağlıyor.

GALAXY Mega, 'Drama Shot ' (hareketli bir objenin art arda çekilen fotoğraflarını tek karede bir araya getirme), 'Sesli Fotoğraf' (çekim sırasında ortamdaki müzik ve diğer sesleri 9 saniye boyunca kaydetme), 'Zengin renk,' 'Spor' ve benzeri modlarla kullanılabilen, geliştirilmiş 8 mega piksellik arka kamera ve 1,9 mega piksellik ön kamera ile donatıldı. 'S Travel' özelliği seyahat bilgileri, yerel rehberler ve kaynaklar sunarken, 'Hikaye Albümü' özelliği ise özel albüm oluşturma, özel anları zaman tüneli ile tek yerde kaydetme, konum kaydı yapılmasını sağlıyor.

Samsung GALAXY Mega 6.3 hem Android 4.2 Jelly Bean ile çalışıyor ve Çift Çekirdekli İşlemci özelliğine sahip. Favori uygulamalar, müzikler, videolar ve fotoğrafların depolanmasının yanı sıra, dahili hafızaya ek olarak 64GB'a kadar genişletilebilen ek hafıza olanağı bulunuyor. Cihazların gelişmiş yazılımları aynı zamanda daha verimli işlemci kullanımı ile artırılmış pil ömrü sağlayarak kullanıcılara daha uzun telefon görüşmesi süresi ve mültimedya kullanımı keyfi sağlıyorlar.

Okuyucu Yorumları